Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najsexi vrahyňa zombíkov: Zvádza v podväzkoch aj úplne nahá!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (5)
Milla Jovovich

MOSKVA – To je telo! Herečka a bývalá modelka Milla Jovovich (34) dokázala, že pózovanie jej ešte vždy ide vynikajúco. Jej dokonalé obliny vyniknú naozaj vo všetkom. Dokáže zvádzať v jemnej čipke, mužskom pyžame a samozrejme aj úplne nahá!

Vyzerá skvele! Aj vďaka svojej ochote predviesť vlastné telo získala Milla Jovovich nejednu filmovú úlohu. A opäť dokazuje prečo - na jej postave by ste chybičku hľadali márne. Svoje telo predviedla zo všetkých uhlov. Jej brušku, zadočku, nohám či prsiam nemožno vyčítať naozaj nič!

Svoj sexepíl rozohrá v novom filme! Milla momentálne pracuje na novej verzii príbehu o troch mušketieroch. A koho iného by mohla hrať ako prefíkanú a krásnu milady de Winter? Vojvodu z Buckinghamu si zas zrejme zahrá miláčik ženských sŕdc a čerstvý mladoženáč, Orladno Bloom.

Tento film bude po Resident Evil zároveň ďalším z diel, pri ktorom bude Milla spolupracovať so svojím partnerom v súkromnom živote, režisérom Paulom W.S. Andersonom. „Keď pracujeme, všetko o čom sa rozprávame je to, ako spraviť film čo najlepšie. Náš vzťah je veľmi kreatívny. Je to naozaj zábava, veď čo je to za partnerstvo, keď jediné, čo spolu robíte je varenie a piatkové chodenie do kina?“ zdôverila sa herečka. Nuž, pri pohľade na jej zvodné fotografie naozaj veríme, že so svojím parnterom toho robí podstatne viac!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu