Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pustila paparazzov pod sukňu: Ktorá známa sexica ukázala holý zadok?

Milla Jovovich pri nevinnom nakrúcaní vyrobila erotické dusno. Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich pri nevinnom nakrúcaní vyrobila erotické dusno. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Príliš voľné šaty? Keď sa reklama nakrúca na verejnosti, o pikantné detaily nebýva núdza. Inak tomu nebolo ani tento týždeň v uliciach Veľkého jablka, kde sa pred kamerami zvŕtala známa herečka a modelka. Uhádnete, ktorá kráska nechtiac vystrčila svoje pozadie paparazzom do objektívu?

Chybička sa našla! Ak sa verejného nakrúcania zhostí práve táto hollywoodska hviezda s ukrajinskými koreňmi, záujem číhajúcich fotografov prudko vzrastie. A vo štvrtok z pešej zóny neodchádzali naprázdno, lež s cenným úlovkom. Podarilo sa im totiž zachytiť, čo nosí pod sukňou prekrásna Milla Jovovich.

Dve obnažené polky a medzi nimi zarezané biele tangáče – to všetko brunetka nechtiac ukázala počas príprav reklamnej kampane pre istú kozmetickú značku. Na tej spolupracovala s Carlosom Casiom Grandom, ktorému sa radostne vrhla do náručia. Keď ju však nadvihol a mierne zatočil, čierne minišaty odhalili Millino pozadie v celej nádhere. Vysvitlo tak, že herečka spodnú bielizeň s vrchným oblečením príliš neladí.

Na pomyselný pľac si Milla priviedla aj svoju štvorročnú ratolesť Ever Gabo. „Byť matkou je tým najdôležitejším, preto sa chcem na to sústrediť,“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore. Očividne jej však skĺbenie materstva a práce nerobí nijaké ťažkosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu