Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šoóšová: Dovolenku si užíva bez frajera!

Lenka oddychuje, Rišo pracuje. Zobraziť galériu (4)
Lenka oddychuje, Rišo pracuje.

BRATISLAVA/ CHORVÁTSKO – Každý po svojom! Moderátorka Lenka Šoóšová (34) si práve v týchto dňoch užíva slnečné dni plné oddychu. Spoločnosť jej paradoxne nerobí priateľ Richard Raiman (30). Ten sa venuje niečomu úplne inému!

Niekedy sa to proste nedá! Markizácka moderátorka Lenka Šoóšova oddychuje v spoločnosti rodinných príslušníkov. Už niekoľko dní trávi čas v turistickej destinácii v Chorvátsku. Jej dlhoročný priateľ Richard zostal doma. Pracovné povinnosti mu bránia v tom, aby si leto vychutnávali spoločne.

Keďže Richard pracuje ako produkčný v televízii Markíza, v týchto dňoch naplno "maká." Už o pár týždňov sa na obrazovkách objaví projekt Talentmánia, na ktorého príprave sa podieľa. „Nemal som na to ani čas, ani priestor,“ povedal nám Rišo k téme dovolenky. Oddych pre neho údajne prichádza do úvahy až niekedy v novembri. Raimana sme sa opýtali aj to, či sa neobáva, že si jeho priateľku budú obzerať domorodí chlapi. „To je úplne v poriadku. Keďže je tam s rodičmi, tak sa nemám čoho báť,“ dodal s pobavením v hlase.

Ako nám Lenka prezradila, dovolenka zatiaľ prebieha nad jej očakávania. Aj keď sa teší z mora, slnka a rodičov, asi to predsa len nie je úplne ono. „S Riškom si telefonujeme často, ale napriek tomu mi veľmi chýba," prezradila nám sympatická moderátorka.

Lenka nie je sama, čo dovolenkuje bez priateľa.

Barkolová: Na dovolenku autobusom a bez milenca! Trápi ju kríza?!

Prednej dovolenka snov: Bez frajera a obnažená!

Podzámska bez milenca Chrena: On trávi čas s bývalou!

FOTO Bez milenca a polonahá: Dovolenka podľa Dary Rolins!

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu