Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Šóošová chce svadbu s Juraškom!

Roman Juraško a Lenka Šóošová Zobraziť galériu (12)
Roman Juraško a Lenka Šóošová

BRATISLAVA – Chce sa vydávať! Markizácka moderátorka Lenka Šóošová (31) nedávno prezradila, že by chcela mať svadbu s moderátorským kolegom Romanom Juraškom (29).

Markizáci z Telerána Lenka Šóošová a Roman Juraško tvoria pár už niekoľko rokov. Nie však milenecký, ale moderátorský a kamarátsky. No napriek tomu pred pár dňami obaja v rannej relácii šokovali vyjadrením, že by chceli mať spolu svadbu. „Roman, čo tak mať spolu svadbu,“ prekvapujúco vyhŕkla Šóošová. „Ty s Ivankou a ja s Riškom. Aspoň by sme ušetrili,“ dodala moderátorka, aby ubezpečila všetkých o tom, že mala na mysli dvojitú svadbu. Jej priateľom je totiž stále Richard Raiman, s ktorým tvorí pár už niekoľko rokov.

Obaja moderátori evidentne túžia po svadbe a vôbec sa tým netaja. Nedávno Juraško priznal, že sa so svojou priateľkou Ivanou určite ožení. „Svadba sa chystá, len ešte nevieme, kedy presne,“ povedal pre médiá. A ako sa zdá, Lenka by vôbec nebola proti, keby ju jej priateľ, ktorý pracuje tiež v televízii Markíza, požiadal o ruku. Ktovie, možno sa čoskoro obom túžba splní.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu