Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sex so slovenskými hercami!

Moderátorka relácie Pošta pre teba K. Brychtová. Zobraziť galériu (9)
Moderátorka relácie Pošta pre teba K. Brychtová.

BRATISLAVA - Erotický film Vášnivé známosti, plný nahých slovenských hercov, nemalo oko slovenského diváka nikdy vidieť! Šteklivú snímku nakrútila pred desiatimi rokmi americká spoločnosť Playboy.

Vtedy hercom sľubovala, že do Európy sa film nikdy nedostane. Sladké reči a tučný honorár zabrali. Umelci sa pred kamerami vyzliekli donaha a zahrali horúce posteľné scény. Čo čert nechcel - film sa teraz po rokoch predsa len objavil na slovenskom trhu. A rovno na najsledovanejšom televíznom kanáli - v TV Markíza!

Komerčná televízia bez problémov zakúpila všetky vysielacie práva a prvú časť dvojdielnej erotickej snímky odvysielala už minulú sobotu. Vzrušujúce posteľné scény odhaľujú v neviazanom sexe Katarínu Brychtovú, Mira Nogu, Michala Gučíka, Táňu Kulíškovú, Dana Junasa a ďalších.

Za pikantný sex pred kamerami zinkasovali naši herci na tú dobu slušný balík peňazí. Dostali až do 20-tisíc korún a ústny prísľub, že film sa na Slovensku premietať nebude. Sľuby sa nenaplnili a dnes sa nešťastní herci musia prizerať na svoje hriechy z minulosti.

Urobili by to znova? "Boli to veľmi vtipné poviedky, teda aspoň tá moja," obhajoval pred rokmi svoje účinkovanie vo Vášnivých známostiach Miro Noga. Slovenskému divákovi však "tvrdé" scény, v ktorých vystupuje Noga ako neskrotný sexuchtivý mäsiar, neprídu vôbec smiešne. "Videla som to, Miro mal hlavu v rozkroku jednej dámy," znechutene komentuje hercov výkon jeho obdivovateľka. Dnes na svoje poklesky reaguje Noga už len podráždene: "Nemám čas," a treskne telefónnym slúchadlom.

Katarína Brychtová, moderátorka obľúbenej relácie o citoch a uzmierovaní Pošta pre teba, má so svojím účinkovaním vo Vášnivých vzťahoch najväčší problém: "Nechcem o tom hovoriť, nemám čas!" hovorí. Za svoje telo sa spred desiatich rokov nemusí hanbiť ani Michal Gučík, ktorý sa v posteli "vyváľal" s českou hereckou kolegyňou Sabinou Laurinovou. Na neskrotnú dračicu sa na obrazovke mení aj obľúbená herečka Táňa Kulíšková v objatí Milana Bahúla.

Televízia Markíza zatiaľ od samotných protagonistov erotického dvojdielneho filmu sťažnosť nedostala. Vášnivé známosti z obrazovky stiahnuť nemieni za žiadnu cenu. "My sme kúpili vysielacie práva na terestriálne vysielanie. Ak má s tým niekto problém, alebo bude mať, nech sa obráti na distribučnú spoločnosť," trvá na stanovisku Markízy jej hovorkyňa Ivana Semjanová. Sexuálne príbehy a vášnivé posteľné scény sa ešte nekončia. Druhý, a zároveň posledný diel filmu, uvedie Markíza v sobotu v noci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu