Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rok od šokujúcej smrti Martinky z Turca: Takáto bola kráľovná televíznej zábavy!

Martina Zuzaniaková alias Kleopatra z Turca. Zobraziť galériu (12)
Martina Zuzaniaková alias Kleopatra z Turca. (Zdroj: TV JOJ)

MARTIN - Dnes je to presne rok, čo sa na verejnosť dostala šokujúca správa o smrti Martiny Zuzaniakovej (†34). Tá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka reality šou Farmár hľadá ženu, kde pútala pozornosť nielen svojím extravagantným správaním, ale aj výrazným štýlom obliekania a líčenia. Vďaka nemu napokon získala aj prezývku Kleopatra z Turca. My sme si posvietili na tie najvýraznejšie momenty jej "mediálnej kariéry". Zaspomínajte si s nami... Takáto bola kráľovná televíznej zábavy!

Martina Chovancová, predtým Zuzaniaková, sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu. Záujem prejavila o panica Mariána, no život na statku sa jej vôbec nepáčil. 

Rok od šokujúcej smrti
Zobraziť galériu (12)

Veď napokon od začiatku bola najvýraznejšou obyvateľkou farmy - milovala trblietavé oblečenie, do sandálov na vysokom opätku si zásadne dávala ponožky a jej líčenie pripomínalo imidž egyptskej kráľovnej. 

Rok od šokujúcej smrti
Zobraziť galériu (12)

O rozruch v reality šou sa však postarala aj o pár rokov neskôr. Po nevydarenom uchádzaní sa o priazeň farmára Mariána sa totiž opäť prihlásila do projektu. A upozornila na seba doslova okamžite - nová séria totiž ešte ani nezačala a ryšavá Kleopatra sa pobila s mladšou sokyňou. 

Bitka Martinka z Turca

Ďalšie výrazné momenty z televízneho života Martinky z Turca nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Rok od šokujúcej smrti Martinky z Turca: TOTO bola kráľovná televíznej zábavy!

Viac o téme: Martinka z Turca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu