Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok! Známa tvár z jojkárskych obrazoviek spáchala samovraždu: Našli ho obeseného

Známy exfarmár spáchal samovraždu. Zobraziť galériu (5)
Známy exfarmár spáchal samovraždu.

PRAHA - Jedna z najväčších hviezd z obľúbenej farmárskej šou je mŕtva. Svoj život sa dobrovoľne rozhodol ukončiť Jan „Indy“ Pokorný (†53), ktorého našli v stredu večer obeseného. Čiernovlasý „indián“ bol známy nielen v Čechách, ale i u nás na Slovensku. Diváci si ho môžu pamätať z úspešnej jojkárskej šou Farmár hľadá ženu.

Jan Pokorný – prezývaný Indy – bol známym „vymetačom“ reality show. Obdobie svojej najväčšej medializácie si užíval už pred šiestimi rokmi, kedy hviezdil v českej verzii Farmár hľadá ženu. V rovnakom formáte sa objavil aj u nás na obrazovkách televízie JOJ, kde bojoval o srdce temperamentnej slovenskej farmárky Janky.


4 rozvody a 1 samovražda: Nápadník farmárky Jany nie je neviniatko!


Štyrikrát rozvedený rančer bol veľkým milovníkom žien, zvierat i alkoholu, pre ktorý skončil dokonca aj v rukách odborníkov. Sebavedomý macho, ktorý zbožňoval život, sa však v stredu večer rozhodol dobrovoľne odísť z tohto sveta. Šokujúcu správu o jeho smrti priniesol Blesk.cz.

,,Pre všetkých, ktorí toto zložité „hovädo“, čo malo rado zvieratká, ženy a život, a viac dobrého o ňom povedať neviem, poznali, mám smutnú správu. Farmár Honza ,Indy´ Pokorný je po smrti. Našli ho pred niekoľkými hodinami. Práve vraj zapadalo slnko, čo by sa mu páčilo, na známom mieste pod Kunětickou horou, kúsok od jeho koní. Odišiel dobrovoľne,” informoval na Facebooku Pavel Novotný, syn zabávača Petra Novotného, ktorý zároveň dodal, že Jana našli obeseného.

Tento fakt zároveň potvrdila aj polícia. „Môžeme potvrdiť, že sme v stredu v obci Ráby vo večerných hodinách našli mŕtveho muža, ročník 1964. Na mieste neboli nájdené stopy násilia,” uviedla hovorkyňa Eva Maturová s tým, že pre bližšie určenie príčiny smrti bude vykonaná pitva.

Bývalého farmára Jana Pokorného našli v stredu večer obeseného.
Zobraziť galériu (5)
Bývalého farmára Jana Pokorného našli v stredu večer obeseného.

 

Viac o téme: Farmár hľadá ženuJan „Indy“ Pokorný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu