Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto nevidí len tak hocikto: Barmošová iba v podprsenke!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (8)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA - Takto ju na obraze neuvidíte! Moderátorka Lucia Barmošová (34) je divákom dobre známa z jojkárskej spravodajskej relácie Noviny. Na obraze pôsobí vždy serióznym dojmom, no v súkromí je to normálne žena, ktorá nechodí iba v kostýmčekoch. Najnovšie sa o tom mohli presvedčiť jej fanúšikovia na sociálnej sieti, kde televízna tvár zverejnila fotografiu, ktorá mnohým vyrazí dych. Lucia je na nej totiž iba v športovej bielizni!

Odhodila šaty! Moderátorka jojkárskych Novín Lucia Barmošová je bezpochyby krásna žena, ktorá vie zamotať hlavu nejednému mužovi. Hoci ju na obraze vidieť prevažne v serióznych outfitoch, v súkromí je z nej normálna žena, ktorá si bez problémov na seba oblečie nielen sexi oblečenie, ale aj športový úbor.

Dôkazom toho je aj posledná fotografia, ktorú pridala televízna tvár na sociálnu sieť. Barmošová je totiž na nej iba v športovej fialovej podprsenke. „V zdravom tele zdravý duch... alebo opačne?“ napísala Lucia, ktorá okrem bielizne odhalila aj svoje vypracované bruško. A tak mnohým divákom, ktorí ju vidia na obraze iba v kostýmčekoch, týmto záberom bezpochyby vyrazí dych. Čo poviete, je sa rozhodne na čo pozerať...

​ 

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu