Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Intímny trapas Barmošovej: Panika, stres a... Hanba na pekne dlho!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (7)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA - Toto nechce zažiť žiadna žena! Jojkárska moderátorka Lucia Barmošová (34) sa pred pár dňami objavila v šou Nikto nie je dokonalý, kde bez ostychu vyrozprávala jeden svoj intímny trapas, ktorý sa odohral v obchode pred zrakmi mnohých okolostojacich ľudí. V tej chvíli bola blondínka nielen v strese, ale sa aj poriadne hanbila...

Luciu Barmošovú poznajú diváci ako serióznu moderátorku jojkárskych Novín, a tak majú málokedy možnosť ju vidieť aj v situáciách, kedy je bezprostredná a uvoľnená. Nedávno sa takáto možnosť naskytla divákom obľúbenej súťažno-zábavnej šou Nikto nie je dokonalý, kde sa sympatická blondínka objavila ako jedna z dvojice pozvaných hostí.

Lucia Barmošová a Libor Bouček boli nedávno hosťami relácie Nikto nie je dokonalý.
Zobraziť galériu (7)
Lucia Barmošová a Libor Bouček boli nedávno hosťami relácie Nikto nie je dokonalý.

Moderátori Junior a Marcel v tomto programe neodkrývajú iba smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ale vyspovedajú aj známe osobnosti, ktoré si pozvali. Zaznela aj otázka, či je pravda, že sa Barmošová snaží byť pri nákupoch nenápadná. Jej odpoveď mnohých prekvapila. Moderátorka totiž bez ostychu vyrozprávala aj jeden svoj intímny trapas.

„Áno, snažím sa veľmi rýchlo nakúpiť a hlavne, keď nakupujem aj také už intímnejšie veci, lebo ľudia pozerajú do toho košíka, že čo teda kupuje aj tá z tej obrazovky, tá z tej telky,“ začala svoje rozprávanie Barmošová a pokračovala: „No a takto sa mi raz stalo, že som bola na nákupe a kupovala som všeličo možné a už som zaplatila a mala som to v tej igelitke a zrazu, ako som prechádzala cez taký ten snímač, to začalo pípať. Hneď ma sbskár zastavil. Musela som nákup vybrať, odblokovali to, čo pípalo. Ale ako som v tej rýchlosti, panike a v strese, ako všetci pozerajú, to hádzala naspäť do tej igelitky, tak mi vypadli tampóny. Nie odličovacie, ale tie naše ženské a sbskár mi ich tak podáva a hovorí: Fajn veľkosť.“  V tej chvíli sa bezpochyby Lucia poriadne hanbila a z obchodu sa snažila čo najskôr odísť... No ale ako vidieť, nemá problém o tom po čase rozprávať.

Lucia Barmošová vyrozpráva svoj intímny trapas.
Zobraziť galériu (7)
Lucia Barmošová vyrozpráva svoj intímny trapas.

Viac o téme: Lucia BarmošováNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu