Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Barmošová sa definitívne vrátila k svojmu exmilencovi: Takto si užívali spoločný víkend!

Lucia Barmošová a priateľ Martin Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová a priateľ Martin

MENGUSOVCE - Opäť spolu! Lucia Barmošová (35) minulý rok chodila s podnikateľom Martinom Durasom (31). Vzťah im krachol už po pár mesiacoch, vraj mali rozdielny pohľad na život. No zaujímavé je, že od januára tohto roka, kedy sme moderátorku pristihli, ako nasadá k exfrajerovi, ich vzťah trvá naďalej. Zjavne si dali druhú šancu a užívajú si jeden druhého. Tu je dôkaz!

Začiatkom minulého roka sa prevalilo, že Lucia Barmošová má novú lásku. Začala chodiť s mladším podnikateľom Martinom Durasom. Už v septembri sme vás však informovali, že vzťah im veru dlho nevydržal. V januári tohto roka sme ju však načapali, ako nasadá k svojmu exfrajerovi, no vzťah potvrdiť nechcela. Po trištvrte roku však je už viac ako isté, že tvoria opäť pár.

Počas uplynulého víkendu si totiž užívali jeden druhého. Vybrali sa za priateľmi do Tatier. Spoločnú fotografiu z ich výletu zverejnili ich kamaráti na sociálnej sieti. „Keď sa stretne skupina tých správnych ľudí. Ďakujeme za návštevu,“ napísala ich spoločná známa. Zaujímalo nás teda, či sú spolu opäť ako pár. Do týchto chvíľ však na naše otázky Barmošová neodpovedala.

Lucia Barmošová bola cez víkend s Martinom Durasom na výlete. Zjavne opäť tvoria pár.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová bola cez víkend s Martinom Durasom na výlete. Zjavne opäť tvoria pár.

Viac o téme: Lucia BarmošováMartin Duras
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu