Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lucia Barmošová na nepoznanie: Aha, ako sa zhovadila!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA - Pozrite, ako sa zhovadila! Luciu Barmošovú (34) pozná celý slovenský národ ako vždy serióznu a dokonale upravenú moderátorku. Najnovšie však plavovláska svojich priaznivcov poriadne zaskočila. Môže za to video, v ktorom je kráska z jojkárskych obrazoviek doslova na nepoznanie.

Luciu Barmošovú poznajú televízni diváci ako vážnu moderátorku jojkárskeho spravodajstva. Na obrazovkách sa objavuje v ukážkovej forme, bez jedinej chybičky a vždy tip-top upravená. Populárna blondínka sa však aktuálne predviedla tak, že by ju spoznal skutočne len málokto. Na svojej fanúšikovskej stránke totiž zverejnila video, ktoré túto známu krásku takpovediac zhovadilo.

Našťastie však išlo iba o mobilnú aplikáciu, na základe ktorej vyzerala plavovláska doslova ako mimozemšťan – nechýbali obrovské „kukadlá“, miniatúrny noštek a širokánsky úsmev od ucha k uchu. Plavovláska svoj netradičný príspevok navyše znásobila aj vtipnými grimasami, či vyplazeným jazykom.

A hoci takýto výstrelok od serióznej spravodajkyne naozaj nik nečakal, Barmošovej sledovatelia sa na jej bláznivom počine poriadne zabavili. „Lucka, takto večer do správ,“ komentoval jej úsmevné video jeden z fanúšikov, „To by boli správičky na JOJke,“ pokračoval ďalší. Nuž, ako sa zdá, Lucka je nielen výborná moderátorka, ale najnovšie aj celkom podarená zabávačka. Čo poviete? :)

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu