Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sajfova nevesta sa nechala vylepšiť: Veronika, bolo ti to treba?!

Veronika Ostrihoňová pri príchode na estetickú kliniku. Zobraziť galériu (4)
Veronika Ostrihoňová pri príchode na estetickú kliniku.

BRATISLAVA – Chce byť krajšia! Veronika Ostrihoňová (26) bezpochyby patrí k najsexi markizáckym redaktorkám. Moderátorovi Matejovi Sajfovi Cifrovi (36) určite mnohí muži závidia, keďže si túto krásku čoskoro vezme za ženu. Včera okolo obeda sme však prekvapujúco známu blondínku prichytili na klinike krásy v Pezinku, kde sa nechala vylepšiť.

Obľúbený spíker Fun rádia Matej Sajfa Cifra sa už o pár dní ožení. Jeho vyvolenou je markizácka redaktorka Veronika Ostrihoňová, s ktorou randí už niekoľko rokov. V utorok okolo obeda sa nám nastávajúcu nevestu podarilo prichytiť v Pezinku pri príchode na kliniku krásy. 

No pri pohľade na blondínku určite mnohým napadne, či práve ona potrebuje nejaké vylepšenia. Veď patrí k najkrajším tváram nášho šoubiznisu. Zisťovali sme preto, čo ju viedlo k rozhodnutiu podstúpiť skrášľujúce procedúry.

Aký zákrok si vlastne v inštitúte nechala spraviť? „Bola som na jednom tvárovom ošetrení. Nič invazívne, len nech sa na mňa dá aspoň trošku pozerať a nech aj hostia na svadbe nestratia chuť do jedla, keď ma uvidia. Snáď na klinike dokážu zázraky,“ povedala s úsmevom Veronika. No podľa nás sa dá na ňu pozerať, aj keď má svoj najhorší deň, že Sajfa? Na druhej strane sa zas netreba čudovať, že sa pred svojím dňom D zverila do rúk odborníkom. Veď každá nevesta chce byť ešte krajšia ako bežne... 

Veronika Ostrihoňová navštívila pred svadbou kliniku  krásy.
Zobraziť galériu (4)
Veronika Ostrihoňová navštívila pred svadbou kliniku krásy.

Viac o téme: SajfaVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu