Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sajfa sa v tajnosti oženil: Nevesta vo folklórnom!

Šťastní novomanželia Matej Cifra a Veronika Ostrihoňová. Zobraziť galériu (6)
Šťastní novomanželia Matej Cifra a Veronika Ostrihoňová. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Už sú svoji! Hoci Matej Sajfa Cifra (37) a Veronika Ostrihoňová (28) nemali problém priznať, že sa z nich 10. septembra stanú manželia, tento víkend všetkých prekvapili. V sobotu si totiž vzájomne povedali svoje "áno". Svadobného obradu sa zúčastnila len hŕstka najbližších a nevesta výberom róby prekvapila.

Moderátor Matej Sajfa Cifra a markizáčka Veronika Ostrihoňová sa rozhodli spečatiť svoju lásku na viackrát. Túto sobotu absolvovali civilný obrad v bratislavskom Zichyho paláci, o týždeň ich čaká cirkevný sobáš a veľká veselica na Morave.  

O plánoch prominentnej dvojice vedel len úzky okruh najbližších. Ako nevesta pre portál tvnoviny.sk prezradila, obradu sa zúčastnilo sedem ľudí. „Bolo to skvelé. Odfotili sme sa, trošku sa nám zarosili oči a išli sme sa naobedovať. Na civilnej svadbe sme nemali ani rodičov, keďže sme chceli, aby ten pekný moment, kedy si povieme "áno", zažili až v ten reálny termín,” poznamenala sympatická blondínka. 

Sajfa sa fotografiou so svojou už manželkou pochválil na instagrame. Veronika zvolila jednoduché biele šaty, neprehliadnuteľná bola vďaka kvetinovej parte na hlave. „Nikdy som si nemyslela, že by som si dala folklórny prvok. Ale veľmi sa mi to páčilo,” dodala pre tvnoviny.sk Ostrihoňová, ktorá sa bude o týždeň vydávať v róbe od Borisa Hanečku. 

Sajfa sa fotkou zo svojej civilnej svadby pochválil na instagrame.
Zobraziť galériu (6)
Sajfa sa fotkou zo svojej civilnej svadby pochválil na instagrame.  (Zdroj: Instagram)
  

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu