Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sajfova svadba stála za to: Nádherná nevesta, 140 hostí a kopa peňazí!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa druhý raz brali na českom zámku. Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa druhý raz brali na českom zámku.

HERÁLEC - Vo veľkom štýle! Minulý týždeň kráčali Matej Sajfa Cifra (37) a Veronika Ostrihoňová (28) na úrad, aby spečatili svoj vzťah. Túto sobotu sa zas vzali na krásnom zámku v Čechách a dopriali si aj hostinu vo veľkom štýle. Na obrad prišlo asi 140 hostí, ktorí novomanželom prispeli na spoločnú budúcnosť aj prostredníctvom takzvaného redového tanca, pri ktorom sa zbierajú peniaze.

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa zasnúbili minulý rok po šiestich spoločných rokoch. Svadba síce nebola presne do roka a do dňa, no dnes už sú svoji. Prvé áno si povedali minulý týždeň na bratislavskom úrade a to druhé v sobotu v Čechách. Keby nebolo vydaja Dominiky Ciulkovej, bola by to svadba roka slovenského šoubiznisu. 


Sajfa sa oženil: Takto prebiehali prípravy na veľkolepú svadbu!


Dvojica sa zobrala na českom zámku Herálec pod holým nebom. Nikto ani na chvíľu nepochyboval o tom, že nevesta bude krásna a tá predpoklady do bodky splnila. V pomerne jednoduchých šatách so zdobením na korzete a s vlečkou vyzerala naozaj skvelo. Matej si na svoj veľký deň obliekol frak. 

Ostrihoňová a Cifra na svojej svadbe evidentne nešetrili, časť peňazí sa im však vrátila od hostí, keďže počas veselice novomanželka absolvovala tanec, pri ktorom sa od hostí vyberajú poplatky. „Mali sme okolo 140 hostí a bol aj redový tanec, aby sme nejaké peniaze vyzbierali na nevestu,” povedal nám so smiechom Sajfa. Mladomanželom srdečne blahoželáme! 

Veronika Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra sa brali na zámku v českom Herálci.
Zobraziť galériu (7)
Veronika Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra sa brali na zámku v českom Herálci.

Matej Sajfa Cifra sa pochválil obrúčkou.
Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra sa pochválil obrúčkou.

 

 

 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu