Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Modelku brutálne týral jej muž: 9 mesiacov pekla, šokujúce VIDEO!

Berenger Rose si prežila peklo. Zobraziť galériu (9)
Berenger Rose si prežila peklo. (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Vytrpela si viac než dosť! Keď sa austrálska modelka Berenger Rose (27) vydávala za potetovaného frajera Shane Cuthberta (25), myslela si, že ide o najkrajší deň jej života. V tom čase však, chúďa, vôbec netušila ako veľmi sa mýli. Netrvalo totiž dlho a z jej muža sa vykľul brutálny tyran a agresor, ktorý blonďavú krásku vôbec nešetril. Na verejnosť sa v týchto dňoch dostal záznam z jeho vyčíňania. Pozor, pri jeho sledovaní vám môže prísť nevoľno!

Krásna, úspešná, a predsa veľmi nešťastná! Berenger Rose síce v našich končinách nie je veľmi známa, no v rodnej Austrálii ju poznajú vďaka pózovaniu pre rôzne magazíny, či ako súčasť časopisu Zoo, kde ženám radila v otázkach týkajúcich sa vzťahov. Paradoxne, sama sebe dlho nevedela pomôcť. 

Na verejnosť totiž v týchto dňoch uniklo video, ktoré zachytáva blondínku počas toho, ako ju jej manžel týra. „Prosím, prestaň, ubližuješ mi,” vzlyká Berenger, ktorej celé telo je pokryté veľkými modrinami. Nahrávku vytvoril sám Shane. Podľa medializovaných informácii, ju poslal svojim kamarátom. V minulosti dokonca modelke udieral hlavu o stenu, na nohe jej ubližoval strúhadlom na syr a mal ju aj viackrát znásilniť. 

Peklo trvalo zhruba deväť mesiacov. Dnes je Shane Cuthbert za mrežami. Ako sa ukázalo, mal problémy so zákonom už ako násťročný a na krku viacero obvinení. Či násilníka udala aj samotná Berenger, nevedno. O svojom príbehu už ale porozprávala pre Current Affair. Manžel ju dokonca podľa jej slov na každom kroku kontroloval. „Keď som mu povedala, že, porušuje moje základné práva, povedal mi, že žiadne nemám. Mlátil ma po celom tele, kým som nemala všade modriny,” poznamenala blondínka.

S mužom, ktorý kráske zničil život, sa spoznala cez sociálnu sieť. Násilník bol totiž jej veľkým obdivovateľom a ona sa do neho bezhlavo zamilovala.

Svadobný deň označila Bereenger Rose za najlepší deň svojho života... V tom čase netušila, ako veľmi sa mýli.
Zobraziť galériu (9)
Svadobný deň označila Bereenger Rose za najlepší deň svojho života... V tom čase netušila, ako veľmi sa mýli.  (Zdroj: Instagram)

VIDEO: Shane Suthbert si jeden z útokov na svoju ženu natočil. Nahrávku potom posielal kamarátom. 

Viac o téme: Berenger Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu