Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Znásilnená česká modelka: Alkohol, psychiatria a teraz...

Miriam Bittóvá Zobraziť galériu (5)
Miriam Bittóvá

PRAHA - Česká modelka a moderátorka Miriam Bittóvá (25) pred dvomi rokmi vyvolala vo svojej rodnej krajine poriadny rozruch. Odišla totiž do USA a dlhé dva týždne o nej nikto nič nevedel. Hovorilo sa o únose, neskôr sa však ukázalo, že bola obeťou prepadu a znásilnená a zbitá skončila v nemocnici. Trauma ju prenasledovala ešte dlho po návrate domov - kráska podľahla alkoholu, skončila na psychiatrii a v opitom stave predviedla poriadny cirkus v jednej z reštaurácií. Prečítajte si, ako je na tom tmavovláska v súčasnosti.

Česká modelka Miriam Bittóvá si toho za posledné 2 roky prežila naozaj veľa. Koncom roka 2013 odišla do USA s vidinou lepších pracovných ponúk, no namiesto toho si tam prešla hotovým peklom. Rodina o nej dlhé dva týždne nič nevedela a jej zmiznutím sa zaoberala aj polícia. 


Celá Česká republika v šoku: Únos krásnej moderátorky a modelky!


Tmavovláska dala o sebe vedieť až po trinástich dňoch odmlky – vraj ju niekto okradol a pri prepade aj zmlátil. Skončila preto s výpadkami pamäti v nemocnici. „Bola okradnutá. Prišla o všetky osobné veci, bola v šoku. Po niekoľkých dňoch sa jej podarilo kontaktovať český konzulát,“ prezradil jej vtedajší priateľ herec Miroslav Hrabě.


Únos českej krásky v USA: Moderátorka si prešla peklom!


Neskôr kráska odkryla ešte horší zážitok, ktorý si spoza veľkej mláky doniesla – únoscovia ju okrem zmlátenia a okradnutia mali aj znásilniť. Toto všetko sa zrejme podpísalo aj pod Miriaminu psychiku. Po návrate do Česka totiž traumatizovaná modelka podľahla alkoholu. Až tak, že kvôli tomu skončila na psychiatrickej liečebni.


Česká moderátorka o kauze, ktorá šokovala krajinu: Robili so mnou to najhoršie!


No ani liečenie pod dozorom odborníkom kráske nepomohlo. Začala totiž pracovať v bare a pila ďalej. Jej excesy musela nakoniec riešiť aj polícia, Češka sa totiž opila tak, že bola vulgárna, váľala sa po zemi, skákala po stoloch a nadávala ostatným hosťom. 


Znásilnená česká modelka podľahla alkoholu: Vyvádzala ako zmyslov zbavená!


No dnes je už vraj všetko úplne inak. Cez nepríjemný zážitok z minulosti sa preniesla, našla si novú lásku a dokonca už plánuje aj svadbu. „Už som v poriadku. Som zasnúbená, podnikám a som šťastná,“ povedala Miriam. „S priateľom Vladimírom som od augusta 2014. Podniká, naučil to aj mňa, takže mám vlastné solárko, obchod s oblečením a darí sa mi skvelo,“ uviedla pre super.cz Bittóvá.

Práve nový priateľ mal vraj kráske pomôcť dať sa po tom všetkom znova dokopy. „Bol mi veľkou oporou, takže sme spolu všetko zvládli. Už sa ani nenapijem,“ prezradila kráska, ktorá v týchto chvíľach už so svojím princom aj plánuje svadbu.

Miriam Bittóvá v súčasnosti s priateľom Vladimírom plánuje svadbu.
Zobraziť galériu (5)
Miriam Bittóvá v súčasnosti s priateľom Vladimírom plánuje svadbu.  (Zdroj: Facebook M.B.)

Viac o téme: Miriam Bittó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu