Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mórová oslávila narodeniny: Ale veď to telo... Fakt má už toľko?!

Diana Mórová sa udržiava vo forme. Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová sa udržiava vo forme.

BRATISLAVA - Blahoželáme! Herečka Diana Mórová vo štvrtok oslávila svoje narodeniny. A je to neuveriteľné, ale odteraz si už do kolónky vek píše číslo 46. No telo, ktorým ohuruje na televíznych obrazovkách, divadelných doskách či prehliadkových mólach, pôsobí oveľa mladšie.

Diana Mórová vo štvrtok oslávila 46. narodeniny. Ťažko sa tomu verí, keď si človek spomenie na jej zvodné pohyby v Tanci snov, či divadelnú hru Venuša v kožuchu, kde sa pohybovala naozaj v úspornom oblečení. Figúru má totiž parádnu. 

Topky.sk zisťovali, ako svoj vek vníma samotná herečka. „Je pravda, že vekom už inak rozmýšľam, uvedomujem si veci ako zdravie, pohyb, strava a podobne,” povedala nám Diana. „Dôležité je nestratiť psychiku, tá vie s hlavou a telom narobiť galimatiáš. Veľa záleží aj od hormónov a vekom ich strácame, a to nikto nepovie na plné ústa. Treba jesť aj podporné vitamíny a zachovávať si tú mladícku sviežosť, lebo ženy aj muži v prechode podliehajú rýchlo depresiám. Nie je to sranda,” dodala Mórová. 

Ona sama je však v neustálom kolobehu a má sa stále čím zaoberať. „Mám aj veľa práce a v podstate aj malé dieťa – má desať, ale vyzerá mladšie, a to ma stimuluje byť neustále v pohybe. A netreba podliehať stresu a byť neustále v pozore, ale užívať si ten život,” tvrdí umelkyňa. 

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu