Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

David Beckham zaskočil fotkou polonahej Victorie: Ale, ale, to je prekvapko!

Victoria Beckham preferuje decentné outfity, ktoré toho z jej tela veľa neodhaľujú. Na nete sa najnovšie objavila fotka jej zadočku v plavkách. Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham preferuje decentné outfity, ktoré toho z jej tela veľa neodhaľujú. Na nete sa najnovšie objavila fotka jej zadočku v plavkách. (Zdroj: SITA a instagram)

LONDÝN - Módna návrhárka a biznismenka Victoria Beckham (41) má imidž chladnej krásky a v spoločnosti sa len málokedy usmieva. Typické sú pre ňu tiež decentné, minimalistické outfity, ktoré toho z jej štíhleho tela veľa neukazujú. Vo svete internetu je však možné vidieť bývalú speváčku aj v inom svetle. Beckhamovci totiž prostredníctvom sociálnych sietí ukazujú rodinnú idylku a odkrývajú svoje súkromie. Záber brunetkinho výstavného zadočku je toho dôkazom.

David a Victoria Beckhamovci majú bez debát najsympatickejšiu rodinu v rámci celého šoubiznisu. Okrem toho, že sú sami prototypom ideálneho páru (i keď tomu nebolo vždy tak), vydarené sú aj ich ratolesti. Synovia Brooklyn a Romeo sa môžu pochváliť modelingovými skúsenosťami a mladšie deti - Cruz a Harper sú hotové zlatíčka.


Mohlo by vás zaujímať: 


Prominentná família si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu v exotike. Destinácia síce nie je záma, no Beckhamovci prostredníctvom instagramu posielajú fanúšikom kúsok tepla a rodinnej pohody celkom pravidelne. O značný rozruch sa postaral tatko David. Zverejnil totiž fotografiu, na ktorej mu Victoria pózuje v bikinách a s vyšpúleným zadočkom. Na to, že priviedla na svet štyri ratolesti, ho má fakt ukážkový. Vôbec by nevadilo, keby sa tak ukazovala častejšie. 

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu