Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialený fanúšik Davida Beckhama: Chcel byť ako on, výsledok je... KATASTROFA!

Ehm, vidíte nejakú podobu?! Zobraziť galériu (8)
Ehm, vidíte nejakú podobu?! (Zdroj: Twitter, SITA)

LONDÝN - Každému je na smiech! Ešte donedávna Jacka Johnsona (19) nikto nepoznal. Keď sa však objavil v televíznej šou This Morning, zaručil si články v médiách po celej Európe. Nezamestnaný mladík totiž zbožňuje Davida Beckhama (41), na ktorého sa dokonca túži podobať. Otvorene priznáva, že sa kvôli tomu dosť zadĺžil. O splnení sna však nemôže byť ani reč!

To je blázon! Na topkách sme vás už neraz informovali o ľuďoch, ktorí svoj obdiv k celebritám ženú až do extrémov. Najnovšie k nim možno priradiť Jacka Johnsona z Nottinghamu, ktorý zbožňuje fešného a talentovaného futbalistu Davida Beckhama. 


Pozrite si tiež:


„Milujem ho a tiež aj jeho štýl a vzhľad. Usilujem sa vyzerať ako on a robí ma to nesmierne šťastným,” poznamenal v šou This Morning mladík, ktorý doposiaľ na svoju premenu minul takmer 23 tisíc eur. Spomínanú sumu si požičal, keďže je nezamestnaný. Život na dlh mu však nevadí. „Idem si za svojim snom. Chcem byť slávnym moderátorom a mať za priateľov ľudi ako Nicki Minaj, či Beyoncé,” dodal Jack. 

Podľa vlastných slov potrebuje ešte zhruba 34 tisíc eur, aby si mohol dať podviazať žalúdok. „Viem, že nie som štíhly ako David. Snažil som sa schudnúť skúšal som rôzne diéty a cvičenia, ale nejde mi to,” poznamenal smutne. Sympatie divákov si aleJack Johnson nezískal. Práve naopak. Všetci sa mu smejú. Viac ako fešného Beckhama ľuďom pripomína tučnú Miley Cyrus, či modelku Katie Price.  

Jack Johnson o svojom obdive k Davidovi Beckhamovi hovoril v televíznej šou This Morning.
Zobraziť galériu (8)
Jack Johnson o svojom obdive k Davidovi Beckhamovi hovoril v televíznej šou This Morning.  (Zdroj: ITV)

Jack Johnson túži vyzerať ako David Beckham.
Zobraziť galériu (8)
Jack Johnson túži vyzerať ako David Beckham.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: David BeckhamJack Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu