Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Poznáme výhercov knižky Bella a Sebastián

BELLA A SEBASTIÁN Zobraziť galériu (9)
BELLA A SEBASTIÁN (Zdroj: Bonton)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. a vydavateľstovm Albatros pre vás pripravili súťaž s filmovým spracovaním slávnej knihy Cécile Aubry. Knižná novinka vyšla v slovenskom preklade v marci t.r., film príde do kín 8.mája.

Veľké priateľstvo, ešte väčšie dobrodružstvo

Príbeh chlapca a jeho psa, ktorý milujú už štyri generácie, po prvýkrát prichádza na veľké plátno ako dobrodružný film v nádherných kulisách savojských Álp.

Sebastián žije v horách u svojho adoptívneho starého otca a jedného dňa sa tajne spriatelí s divou fenkou Bellou, veľkým horským psom. Uprostred polodivokej prírody na alpských svahoch spolu zažívajú nejedno dobrodružstvo a čoskoro nadíde čas na to najväčšie z nich. To, ktoré im prinesie svet dospelých v období 2. svetovej vojny.

Režisér Nicolas Vanier, horal a milovník divokej prírody vraví: „Nechcel som ukazovať hory také, ako vyzerajú dnes. Chcel som ukázať nedotknutú krajinu s horskými chalúpkami.“ Úchvatná príroda sa tak stala jedným z hrdinov filmu. Jej „herecký výkon“ umocnil Nicolas Vanier tým, že celý príbeh natáčal chronologicky počas troch ročných období, od leta do zimy: „Bolo to nákladné a riskantné, ale nechcel som ukazovať hory iba v lete alebo v zime. Chcel som pred kamerou rozvinúť všetky farby ročných období.

Trailer k filmu TU:

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať knihu Bella a Sebastián.

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

V prostredí ktorých veľhôr sa odohráva dej filmu Bella a Sebastán?

1 Kaukaz

2 Alpy

3 Vysoké Tatry

Výhercovia: 

Eva Macalová, Námestovo
Zuzana Matheová, Bratislava
Tibor Roth, Košice

Blahoželáme!
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu