Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gérard Depardieu mal v Moskve autonehodu!

Gérard Depardieu Zobraziť galériu (5)
Gérard Depardieu (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Zrážkou s moskovským taxíkom skončil v nedeľu natáčací deň francúzskeho herca Gérarda Depardieua, ktorý so svojím rusko-francúzskym štábom nakrúca v Rusku film Birjuza (Breza). Oznámila to dnes moskovská polícia. Incident v centre Moskvy sa zaobišiel bez vážnejších zranení, sám Depardieu utŕžil niekoľko modrín a lekárske ošetrenie odmietol.

Vo filmárskom mikrobuse sedelo v čase zrážky šesť ľudí. Na rušnej ulici v samom strede mesta policajti "výnimočne" umožnili automobilu odbočiť v miestach, kde je normálnym smrteľníkom odbočovanie zakázané. Manéver ale nepochopil protiidúci taxík, ktorý do mikrobusu čelne narazil.

Policajné vyšetrovanie ukázalo, že vodič taxislužby nemal vodičské oprávnenie, ktoré mu dopravný inšpektorát kvôli skorším prehreškom odobral. Niekoľko pasažierov mikrobusu na radu polície nakoniec vyhľadalo lekársku pomoc, Depardieu ale medzi nimi nebol.

Populárny herec, ktorý si kvôli vysokým daniam v rodnom Francúzsku nechal vystaviť ruský pas, by podľa moskovských médií mohol mať pre taxikára pochopenie. Jemu samotnému totiž minulý týždeň francúzsky súd vodičské oprávnenie vzal za riadenie motocykla v opitosti. Riadiť nesmie pol roka, súd mu navyše vymeral pokutu 4 000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu