Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mojsejová po 10 rokoch prvýkrát bez Braňa: Takto vyzerajú jej Vianoce!

Nora pripravila koláčiky a aj vianočnú kapustnicu. Zobraziť galériu (3)
Nora pripravila koláčiky a aj vianočnú kapustnicu. (Zdroj: Topky.sk)

KOŠICE - Bez Mojseja, no nie osamote! Nora Mojsejová (54) trávi Vianoce prvýkrát po desiatich rokoch bez exmanžela Braňa (45), s ktorým sa rozviedla v polovici novembra. Podnikateľka však rozhodne nie je počas najpokojnejších sviatkov v roku sama. Spoločnosť jej robí priateľ Kamil (47), pre ktorého navarila kopu dobrôt.

Nora Mojsejová sa s Braňom rozviedla v novembri. Týmto krokom ukončila desaťročné manželstvo. Pre dvojicu to bude po takej dlhej dobe vôbec po prvýkrát, čo nestrávia sviatky spolu. Najznámejšia obyvateľka Pereša si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Najpokojnejšie obdobie v roku si totiž užíva so svojou starou láskou – podnikateľom Kamilom. „Navarila som mu vianočnú kapustnicu. Pripravenú mám aj plnenú morku. Servírujem k nej zemiakový šalát. Dnes ešte vypražím kapra,“ prezradila nám plavovláska, ktorá napiekla aj typické vianočné pečivo.

Okrem priateľa robia Mojsejovej spoločnosť aj jej dvaja psíci. Tí sú plnohodnotnou súčasťou rodiny – veď Nora im pokupovala aj darčeky. Pod stromčekom si ich však nenájdu. „Žiadny nemám. Nechcelo sa mi ho zdobiť,“ povedala nám podnikateľka.

Ako trávi tohtoročné Vianoce Braňo sa nám zistiť nepodarilo. Podľa našich informácií však dostal na sviatky priepustku z protialkoholickej liečebne v Plešivci, kde sa snaží už po x-tý krát zbaviť závislosti od chľastu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu