Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nora, si to vážne ty?! Mojsejová schudla a je z nej tmavovláska!

Nora Mojsejová sa poriadne zmenila. Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová sa poriadne zmenila.

KOŠICE - Nový imidž! Nora Mojsejová (54) sa len nedávno rozviedla s manželom Braňom (45) a už je z nej úplne iný človek. Doslova tak naplnila staré známe reči, že ženy prekonávajú zmeny v živote zmenou svojho zovňajšku. Podnikateľka sa prefarbila na tmavo a výrazne schudla. S premenami však ešte úplne nekončí.

November bol pre Noru Mojsejovú prelomový. Po desiatich rokoch sa totiž rozviedla s manželom Braňom, ktorý mal problémy s alkoholom. Po jej boku sa okamžite objavila jej stará láska - bývalý priateľ Kamil. A krátko na to nasledovala aj výrazná zmena jej imidžu.

Mojsejová sa totiž prefarbila z blondínky na hnedovlásku. Kedysi sa síce s krátkymi tmavými vlasmi vydávala práve za Mojseja, teraz však siahla po trošku jemnejšom odtieni. „Každá druhá je blondína a každá druhá sprostá,” vysvetlila nám motiváciu tejto zmeny Košičanka.

My sme boli zvedaví, ako ju teraz vníma okolie, keďže na televíznych obrazovkách dlhé roky vystupovala ako plavovláska. „Reakcie sú pozitívne, ale neviem, či to nehovoria preto, že sa mi chcú zalíškať. Mne je to aj tak jedno, nezaujímajú ma iné názory, ja sa proste cítim dobre,” povedala nám rázne Nora.

Okrem toho je však ešte aj ľahšia o 12 kíl, ktoré sa jej podarilo zhodiť za 3 mesiace. Ako však podnikateľka tvrdí, žiadnu diétu nedrží, len jej nechutí jesť. A keď už kilá idú dole, stanovila si aj vysnívanú hmotnosť, ktorú by chcela dosiahnuť. „Plánujem zhodiť ešte ďalších desať a potom končím,” povedala nám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu