Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Krásna Martina z Pláže v plavkách: Pozrite, ako provokuje sokyňu!

Anna (vľavo) sa len bezmocne prizerala na to, ako Martina a Emo spolu laškujú. Jendrušáková (vpravo) bola vďaka svojim krivkám stredobodom pozornosti. Zobraziť galériu (21)
Anna (vľavo) sa len bezmocne prizerala na to, ako Martina a Emo spolu laškujú. Jendrušáková (vpravo) bola vďaka svojim krivkám stredobodom pozornosti.

BRATISLAVA – Keby sa dalo pohľadom zabíjať... Práca v podniku na nábreží Dunaja nie je jedinou aktivitou, ktorej sa finalisti z markizáckej šou Pláž 33 venujú. V dňoch voľna si niektorí z nich dopriali oddych pri bazéne, ktorý je súčasťou komplexu. Najkrajšia súťažiaca Martina Jendrušáková (22) pri tej príležitosti provokovala súperky dokonalými krivkami, ale aj laškovaním s kolegom Emanuelom Hiričom (26). Nečudo, že Anna Pitnerová (22), ktorá s mladíkom prežila pár vášnivých chvíľ, adresovala blondínke nenávistné pohľady.

Skoro praskli závisťou! Nie je žiadnym tajomstvom, že Martina Jendrušáková a Emanuel Hirič sú si každým dňom bližší. Paradoxné je, že pri spustení súťaže si obaja vymieňali nežnosti s úplne inými kolegami zo šou. Svalovec sa pár krát bozkával s blondínkou Annou Pitnerovou, finalistku súťaže krásy zas obletoval Ján Chovanec. Nateraz sa však situácia zmenila a ohrdnutí nápadníci sa na šantiacu dvojicu musia len bezmocne prizerať.

Keďže všetci aktéri milostného štvoruholníka pracujú momentálne na tej istej zmene, o napäté situácie nie je núdza. Uprostred týždňa im manažér Jakub doprial oddych pri bazéne, kde Martina a Emo spoločne bez okolkov flirtovali. Dvojica sa nebránila ani vzájomným dotykom. Pri pohľade na svalovca bolo jasné, že je zo sexi blondínky doslova hotový. Pitnerová sa na laškujúci párik pozerala s veľkou nechuťou, o čom svedčí aj náš záber. Nezostávalo jej nič iné, než sa uspokojiť so spoločnosťou žiarlivého Jana.

Martina Jendrušáková sa môže pýšiť božskými krivkami. S obdivom si ju obzeral aj jej nápadnik Emanuel Hirič. Ktovie, na čo v tejto chvili myslel.
Zobraziť galériu (21)
Martina Jendrušáková sa môže pýšiť božskými krivkami. S obdivom si ju obzeral aj jej nápadnik Emanuel Hirič. Ktovie, na čo v tejto chvili myslel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu