Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lesbická šou na Pláži 33: Orgie vo vírivke!

Takto si medzi sebou rozdávali šteklivé bozky finalistky šou Pláž 33. Zobraziť galériu (14)
Takto si medzi sebou rozdávali šteklivé bozky finalistky šou Pláž 33. (Zdroj: foto: tv markiza, )

BRATISLAVA – Hoci sa počasie ochladilo, v plážovej vile je poriadne horúco! Slečny z markizáckej reality šou totiž pod vplyvom alkoholu poriadne vyvádzali - vo vírivke predviedli jazykové tornádo. K Martine Jendrušákovej (22), Klaudii Varaniovej (20) a Anne Pitnerovej (22) sa neskôr pridal aj Emanuel Hirič (26). Ten si vymenil vrúcne bozky práve s poslednou spomínanou, ktorá sa do neho v súťaži zamilovala.

Už úvodné epizódy markízackej reality šou Pláž 33 potvrdzujú, že táto súťaž bude, ale aj je, poriadne horúca. Nasvedčujú tomu najmä nežnosti, ktoré si finalistky medzi sebou prejavovali pred sobotňajším duelom. Dievčatá vhupli v úsporných plavkách do bublinkovej vane a posilnené alkoholom sa rozhodli trochu uvoľniť pred prvým vyraďovaním. 

Po chvíľke čľapkania vo vode sa slečny odhodlali k lesbickým bozkom. Tými sa to v kúpeľni len tak hmýrilo. Jazýčkové nežnosti odštartovala Martina Jendrušáková. Tá si ich najprv vymenila s Klaudiou Varaniovou, potom aj s Annou Pitnerovou. Diváci uvidia ich vyvádzanie už dnes večer na obrazovkách Markízy.

No nebozkávali sa len ženy! Ako sme už na Topkách písali, spomínaná dvadsaťdvaročná blondínka sa zblížila s jedným z finalistov. Do oka jej padol Emanuel Hirič. S ním si už krátko po vzájomnom zoznámení prejavovala intímnosti pod dekou. Tentokrát však nechali voľný priebeh pudom a odviazanej atmosfére - vášnivé bozky si vymieňali priamo pred zrakmi kolegýň. Veď sa presvedčte sami v našej GALÉRII. 

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu