Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dokonalé krivky aj biele bucľaté stehná: Finalistky Pláže ukázali postavičky!

Finalistky z Pláže 33 sa predviedli v plavkách. Anna Pitnerová (vľavo) ukázala biele bucľaté stehná, Romana Horváthová (v strede) dokonalý zadoček, Daniela Biháryová (vpravo) ploché bruško.  Zobraziť galériu (9)
Finalistky z Pláže 33 sa predviedli v plavkách. Anna Pitnerová (vľavo) ukázala biele bucľaté stehná, Romana Horváthová (v strede) dokonalý zadoček, Daniela Biháryová (vpravo) ploché bruško.

BRATISLAVA – Predviedli sa! Krivky finalistiek letnej šou Pláž 33 si prišla poobzerať modelingová skautka. Všetky dievčatá si vzala pod drobnohľad a zhodnotila ich postavy v plavkách. Podľa našich informácií bol dôvod návštevy ten, že vyberala tú naj, ktorá následne nafotí propagačné zábery pre podnik.

Súťažiaci z Pláže 33 sa okrem driny v bare občas venujú aj príjemnejším aktivitám. Nedávno si užívali slnečné počasie pri bazéne, ktorý je súčasťou komplexu. Pri tej príležitosti predviedli aj svoje postavičky v plavkách. Príčinou bola návšteva modelingovej skautky. 

„Mala spomedzi dievčat vybrať tú, ktorá absolvuje fotenie na propagačné účely podniku,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou. Ktorá finalistka by sa na spomínanú úlohu najviac hodila? Zahlasujte v ankete pod článkom!    

Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)
Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)

Romana Horváthová (25)

Na postave blondínky nie je vôbec vidno, že už je mamičkou. Romana sa predviedla v asymetrických bikinách, ktoré si môžu dovoliť len ženy so súmernou a dokonalou postavou. 

Blondínka sa navyše živí ako inštruktorka fitness, takže za svoju figúru vďačí určite aj pravidelnému pohybu.

Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)

Daniela Biháryová (24)

Sympatická tmavovláska sa v súťaži zatiaľ príliš neprejavuje, neprovokuje ani vyzývavým oblečením. Pri pohľade na Danielu je však jasné, že to je škoda.

Študentka sa totiž môže pochváliť štíhlou postavičkou. Jediné, čo v tomto prípade nie je dokonalé, je vrchný diel bikín. Pôsobí dojmom, ako keby ju tlačili.

Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)
Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)

Martina Jendrušáková (22)

Blondínka sa niektorým zo svojich súperov predviedla už aj v celej svojej kráse. Po kúpeľni totiž bežne pobehuje bez spodnej bielizne.

Martina sa v minulosti zúčastnila súťaže krásy. „Od vtedy som strašne pribrala, päť kíl,“ poznamenala na adresu svojej postavy študentka. Hoci jej bruško nie je také ploché ako vtedy, na šarme jej to vôbec neubralo.

Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)

Anna Pitnerová (22)

Biela pani! Promenáda v plavkách nedopadla príliš šťastne v prípade Pitnerovej. Blondínka si totiž obliekla biele tankiny, ktoré jej zakrývali nedokonalé bruško. Oveľa viac ako kyprejšie krivky ale udierala do očí farba Anninej pokožky. Trošku opálenia by tejto súťažiacej určite prospelo.

„Myslím si, že nohy mám super, ale nevolajú ma na kastingy, lebo mám malú výšku,“ okomentovala blondínka svoju postavu. Anna, naozaj je to len kvôli chýbajúcim centimetrom?

 

Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)
Dokonalé krivky aj biele
Zobraziť galériu (9)

Alena Kochmanová (42)

Nečakane decentná! Najstaršia súťažiaca je rada stredobodom pozornosti. Pri bazéne sa však prekvapivo príliš nepretŕčala. Zrejme si je vedomá toho, že v jej veku je menej niekedy viac. Alena mala síce oblečené vykrajované plavky, telo si však kryla vzdušnými plážovými šatami.

„Som bývalá krasokorčuliarka,“ prezradila o sebe Kochmanová, ktorá po dome, kde súťažiaci bývajú, bežne pobehuje v osuške alebo tango nohavičkách.

 

 

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu