Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Povoľná Romana z Pláže 33: Hosť sa jej prisal na dekolt!

Vydatej Romane evidentne nevadí ani prehnaná mužská pozornosť. Zobraziť galériu (8)
Vydatej Romane evidentne nevadí ani prehnaná mužská pozornosť.

BRATISLAVA - Zabudla na manžela?! Romana Horváthová (25) je vraj medzi súťažiacimi v Pláži 33 tým najkonfliktnejším typom. Na jej správaní sa k hosťom to však absolútne nebadať. Keď k nej totiž začal byť jeden zákazník až príliš dôverný, jeho prehnanú pozornosť tolerovala. Dokonca sa s úsmevom nechala obchytkávať. A to sa jej cudzí chlap perami prisal do výstrihu.

Poddajná! Romana Horváthová patrí k súťažiacim, ktorí v podniku Pláž 33 potešia nejedno mužské oko. Sympatická blondínka však evidentne dovolí hosťom ešte oveľa viac než len pohľady. A to i napriek tomu, že je vydatá a doma má malého synčeka.

Žilinčanka totiž nijako nespacifikovala hosťa, ktorý sa jej dotýkal až príliš dôverne. Muž ju oblápal a Romana nedala nijako najavo, že by jej to bolo nepríjemné. Usmievala sa dokonca aj vtedy, keď jeho pery zamierili do jej výstrihu.

Otázkou je, čo na to plavovláskin manžel, ktorý ju v rozhodnutí ísť do šou vraj podporoval. Alebo presne vedel, čo môže od svojej temperamentnej ženy očakávať?! Romana totiž v dotazníku pre Markízu uviedla zaujímavé veci. Najmä na otázku Čo vám napadne, keď sa povie nočný život? „Hýrenie, užívanie si, sex, nevera, alkohol,” odpovedala Horváthová. Zrejme sa tak majú diváci ešte na čo tešiť.

Tip: Pozriete si Pláž 33 alebo nejaký film? Vyberte si podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu