Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok po rokoch: Najdojímavejší okamih celej Farmy!

Farmár Rado Spireng po vyše dvoch rokoch uvidel svojho syna. Stretnutie bolo naozaj dojímavé. Zobraziť galériu (3)
Farmár Rado Spireng po vyše dvoch rokoch uvidel svojho syna. Stretnutie bolo naozaj dojímavé.

BRATISLAVA - Radomír Spireng (39) dostal pred týždňom na Farmu list, ktorý ho rozplakal. Jeho syn Thomas totiž prišiel na Slovensko práve v čase, keď sa on nachádzal na markizáckom hospodárstve. A tak sa s dieťaťom nemohol stretnúť. Tvorcovia šou sa však rozhodli zrealizovať na statku také malé Modré z neba. Pre finalistu pripravili prekvapenie v podobe stretnutia s chlapcom. O najdojímavejší moment celej šou bolo tým pádom postarané.

Dva a pol roka odlúčenia! Radomír Spireng po rozvode so svojou ženou odišiel z USA, kde spolu žili. Okrem exmanželky tam ale zanechal aj syna Thomasa, ktorého nevidel poriadne dlhú dobu. Zhodou zlých okolností prišiel chlapec so svojou matkou na Slovensko v čase, kedy už bývalý vojak súťažil v markizáckej Farme.

Radomír sa túto správu dozvedel z listu, nad ktorým si aj poplakal. Bol si totiž istý, že svoje dieťa opäť poriadne dlho neuvidí. To však netušil, že sa za jeho chrbtom chystá stretnutie s ním. Spirengovi dokonca ani náznakom nenapadlo, že by ho mohol prísť chlapec na statok. A to i napriek tomu, že hospodár ohlásil príchod veľkého prekvapenia. „Určite to môj malý nebude. On už je za mlákou,“ povzdychol si nešťastný otec.

O to väčšie však bolo prekvapenie, keď na statku zbadal práve Thomasa. Rozbehol sa k nemu a vzal ho do náručia. Dlhé chvíle sa objímali. „To, čo som ja dnes dostal ako dar, také niečo som ešte nikdy v živote nedostal. Ja som už vyhral,“ povedal Rado o tomto stretnutí, ktoré možno pokojne označiť za najdojímavejšie v celej šou. Ako jeho zvítanie so synom prebiehalo, uvidíte v dnešnej epizóde Farmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu