Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara robí nové Dary: Z nežnej blondínky vytvorila svoju kópiu!

Katarína Demská v nedeľu vyzerala ako kópia svojej koučky Dary Rolins. Zobraziť galériu (10)
Katarína Demská v nedeľu vyzerala ako kópia svojej koučky Dary Rolins.

PRAHA - Déjà vu! Kto videl v nedeľu spievať v Hlase Česko Slovenska Katarínu Demskú (20), musel mať pocit, že sa niečo opakuje. Ľahučké biele šaty s volánmi, v ktorých vystupovala, totiž nemali premiéru. Už v roku 2006 v nich pózovala jej koučka Dara Rolins (39). Zo svojej zverenkyne teraz urobila rovnako nežnú, až éterickú blondínku, akou bola sama pred šiestimi rokmi.

O tom, že Dara Rolins v Hlase Česko Slovenska zasahuje do stylingu svojich zverencov, sme vás už na topkách informovali. Tentoraz to však dotiahla do najmenších detailov. Kataríne Demskej totiž priniesla na nedeľný prenos šaty z vlastnej skrine!

Hneď, ako Košičanka vyšla na pódium, bolo minimálne fanúšikom pop divy jasné, že outfit príťažlivej východniarky nie je dielom stylistov. „Keď sme vybrali tú pesničku, videla som ju, ako stojí na javisku celá v bielom. A pretože také šaty mám, požičala som jej ich,” priznala nám Rolins. Ku skladbe Muoj Bože od Kataríny Knechtovej sa jej hodili práve preto, že sú podľa nej „nebeské”.

Mladá finalistka pôsobila vo volánikovom odeve veľmi nežne a krehko. Presne tak, ako Dara približne pred šiestimi rokmi. Vtedy sa totiž v týchto istých šatách fotila na promo zábery. A keďže Demská je tiež blondínka, vyzerala v nedeľu ako speváčkina mladšia kópia. Či jej to pomôže udržať sa v súťaži, uvidíte už v dnešnom vyraďovaní na Markíze.

Tip: Presný čas dnešného vyraďovania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu