Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kulyho premena: Je z neho kosť a koža!

Kuly je v reklamných spotoch zmenený na nepoznanie. Zobraziť galériu (6)
Kuly je v reklamných spotoch zmenený na nepoznanie.

BRATISLAVA – Poriadna zmena! Prípravy na odovzdávanie hudobných cien Slávik 2011 sú v plnom prúde. V upútavkách na priamy prenos sa najnovšie objavil aj spevák Mário Kuly Kollár (40), ktorý v tejto ankete už pár rokov žne úspechy spoločne so svojou kapelou Desmod. Účinkovaním v spote však zavalitý interpret viacerých prekvapil obrovskou zmenou imidžu.

Len nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že Martin Pyco Rausch podstúpil nečakanú zmenu vizáže. Moderátor prijal ponuku účinkovať v reklamných spotoch k tohtoročnému odovzdávaniu hudobných cien Slávik 2011. Spoločne s kolegom Jakubom Prachařom stvárňujú producentov, ktorým vyvolávajú naše spevácke hviezdy s prosbou, aby ich pretlačili do ankety.

V jednej z upútaviek dostal priestor aj líder kapely Desmod – Kuly. Producentom volá preto, aby im oznámil, že zhodil nadbytočné kilogramy a že spĺňa atribúty sexsymbolu. „Ja len, že som vo forme. Pár dní som na diéte a zamakal som na brušákoch. Zodpovedám vašej predstave sexsymbolu. A keďže vy robíte toho Slávika, tak ja by som vám tam priniesol nový vietor,“ hovorí v reklame spevák, ktorému tvorcovia priradili netypicky chudé telo.

Netradičné nakrúcanie a bláznivý nápad si Kollár pochvaľoval. „Bolo kopec srandy. Výsledok je brutálny. Už nechcem chudnúť, takto by som naozaj nechcel vyzerať. Ako Glum z Pána prsteňov. Hlavné je vedieť si aj zo seba vystreliť,“ povedal pre topky s pobavením Kuly.

VIDEO: Upútavka na odovzdávanie ocenení Slávik 2011 s Kulym.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu