Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Superstarista Puskailer sa zajtra žení: Takto prebiehali prípravy!

Snúbenci Thomas a Abbie si v sobotu navlečú na svoje prsty manželské obrúčky. Zobraziť galériu (4)
Snúbenci Thomas a Abbie si v sobotu navlečú na svoje prsty manželské obrúčky.

BRATISLAVA - Ženie sa do chomúta! Zajtra večer už bude z finalistu prvej Česko Slovenskej SuperStar ženáč. V Primaciálnom paláci totiž povie Thomas Puskailer (30) áno svojej dlhoročnej priateľke Abbie Guilding (28). My sme zisťovali, ako dvojica prežívala posledné dni krátko pred svadobným obradom.

Žiadny stres?! Zajtra o osemnástej v Primaciálnom paláci v Bratislave začne obrad, počas ktorého Thomas Puskailer a Abbie Guilding vstúpia do manželského zväzku. Topky.sk sa so superstaristom spojili, aby zistili, aké pocity má krátko pred svadbou. „Sme úplne pokojní, lebo všetko je už vybavené. Prežívame to spolu a veľmi sa tešíme, že v nedeľu sa už budeme predstavovať ako pán a pani Puskailerovci,” prezradil nám.

Dôkazom ich vyrovnaného prístupu je aj to, že v čase nášho telefonátu sa Thomas nachádzal v Nitre, kde Abbie absolvovala skúšky v divadle. Navyše, v utorok večer sa dvojica vybrala na narodeninovú oslavu Richarda Müllera a v stredu sme ich stretli na ďalšej párty.

Včera sa však už museli venovať prvým hosťom, ktorí do Bratislavy dorazili. Ako sme sa dozvedeli, málokto z ich rodiny si nechal príchod až na poslednú chvíľu. Svadobčania sa tak schádzali už počas štvrtka, ďalší prichádzajú dnes.

Zisťovali sme tiež, či spevák už videl šaty, v ktorých jeho snúbenica predstúpi pred oltár. Guilding si ich dala šiť vo Viedni a vraj stavila na heslo ‚v jednoduchosti je krása’. „Ja ich uvidím až v paláci, absolútne nič o nich neviem. To je tradícia, že ich zbadám až v tom momente, ako Abbie vojde do siene. Verím, že bude nádherná,” povedal nám budúci ženáč. Snáď im to teda prinesie šťastie.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu