Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Po domácky vykonaná liposukcia dievča takmer priviedla do hrobu!

Zákrok vykonala Adriana Neiblesová Zobraziť galériu (3)
Zákrok vykonala Adriana Neiblesová

NORTH MYRTLE BEACH - Kalifornská polícia zatkla a obvinila troch ľudí z toho, že na deväťnásťročnom dievčati vykonali liposukciu priamo v jej spálni.

Polícia sa o zákroku dozvedela po tom, čo dievčinu hospitalizovali v nemocnici Grand Strand Regional Hospital so silnou infekciou. Cítila sa totiž veľmi zle, zvracala a krvácala z rany. Keby podľa odborníkov prišla o niekoľko dní neskôr, mohla prísť o život.

Tínedžerka sa zo samozvanými lekármi kontaktovala prostredníctvom internetu. V deň operácie ju podľa jej slov vyzdvihli na pláži a zaviedli do obytného domu. Tam im zaplatila 2500 dolárov (1785 eur). Trojica údajných doktorov pochádzajúcich z Kolumbie jej podala tabletky, ktoré ju uspali a v jednej zo spální vykonali zákrok. Neskôr im mala dať dievčina ďalších 2500 dolárov. Vraj počula, ako sa rozprávajú o tom, že plánujú o niekoľko dní neskôr odísť z krajiny.

Polícia obvinila Adrianu Neiblesovú (41) z praktizovania medicíny bez licencie a Miguela Orozca (31) a Nubiu Trujillovú (54) zo spoluúčasti na trestnom čine. Momentálne sa nachádzajú vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu