Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dievča Barbie: V 12 rokoch liposukcia, v 15 umelé prsia!

Brooke chce vyzerať ako Barbie
Brooke chce vyzerať ako Barbie

LONDÝN/BRATISLAVA - Mladá Američanka Brooke Batesová (17) má šialený sen od doby, kedy sa jej váha vyšplhala na 95 kíl. Chce mať rovnaké telo ako bábika Barbie, s ktorou sa hrajú deti. Preto ako najmladšie dievča na svete, iba v 12 rokoch, podstúpila plastiku brucha a liposukciu. A to bol len začiatok!

V ďalších piatich rokoch si dala urobiť prsné implantáty a podviazanie žalúdka. Zatiaľ za jej zmenu rodičia zaplatili približne 38-tisíc eur, ale Brooke nič z toho neľutuje. Pred operáciou brucha mala údajne chuť zabiť sa, pretože sa cítila škaredá a tučná a podľa nej nikto nemôže obviňovať jej mamu, že jej to dovolila. Jednoducho nechcela prísť o svoju dcéru.

"Operácia v takom mladom veku zo mňa spravila posadnutú mojím vzhľadom, ale čo je zlé na dievčati, ktoré chce pre seba to najlepšie? Byť skutočnou Barbie znie ako sen, ale vyžaduje si to ešte veľa práce," hovorí Brooke.

Dievča išlo prvýkrát pod nôž v roku 2006, hoci sa ten nápad rodičom spočiatku nepozdával. Ale po neustálom šikanovaní v škole, kedy ju obvinili z toho, že je tehotná, jej matka pochopila, aká nešťastná sa dcéra cíti. Po operácii za 17-tisíc eur síce schudla 32 kíl, ale o tri mesiace bola na pôvodnej váhe, keďže sa nedokázala striedmo stravovať.

Zúfalá Brooke sa bála, že zostane natrvalo obézna a tak s ňou jej rodina, ktorá žije v Texase, cestovala do Mexika, kde mohla aj so svojou staršou sestrou legálne podstúpiť podviazanie žalúdka v 13 rokoch.

Brooke však stále nebola spokojná so svojím vzhľadom, takže sa v 15 rokoch rozhodla pre liposukciu na pažiach a nohách. Okrem toho si nechala vložiť prsné implantáty za 6700 eur, ktoré jej zväčšili veľkosť košíčka z A na DD. 

Barbie Brooke, ako dievča prezývajú, teraz váži 63 kíl a stále si nie istá svojím výzorom, hoci jej rodičia dali na kozmetické výrobky ďalších 12-tisíc eur. "Je skvelé, že moji priatelia ku mne vzhliadajú ako Barbie Brooke, ale to znamená, že držím diétu a cvičím. Chodím každý deň do solária, vlasy si nechám odfarbovať na blond raz za mesiac, neustále sa starám o svoje nechty a kupujem si nový make-up," uviedlo dievča, ktoré je vďačné za to, že jej rodičia majú dosť peňazí.

Matka Cindy (44) a otec Joey (57) plne podporujú extrémne úsilie ich dcéry vyzerať čo najlepšie a podľa nich by iní rodičia urobili to isté.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu