Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neustupuj, nevzdávaj sa, nevracaj sa

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: cinemart)

Tvár Toma Cruisa, prenikavý intelekt a schopnosť vymlátiť hocičo z hocikoho. To je drsný detektív Jack Reacher v pokračovaní akčného filmu Jack Reacher: Nevracaj sa.

Hrdina úspešnej knižnej série Leeho Childa sa na plátnach objavil prvýkrát pred štyrmi rokmi a hneď bolo jasné, že nie naposledy. Pod režisérskou taktovkou Edwarda Zwicka prichádza do slovenských kín už 20. októbra.

Jack Reacher (Tom Cruise) ako bývalý major vojenskej policie má rád zločiny s armádnou príchuťou a najradšej má tie, ktoré na prvý pohľad nedávajú žiadny zmysel. Presne ako obvinenie velitelky Susan Turnerovej (Cobie Smulders) zo špionáže. Krásku s doteraz nepoškvrnenou povesťou, okolo ktorej začali náhle v podozrivo vysokom tempe umierať ľudia, chcel Reacher pôvodne pozvať na večeru.Teraz ju musí dostať z väzenia, aby pomohol dokázať jej nevinu…

Zwick je Zárukou, že diel s podtitulom „Nevracaj sa“ nie je len nezaujímavou kópiou prvého filmu s Reacherom. „Aj keď si film udržuje rovnaký ironický nadhľad, je to úplne iný film, rovnako jako je iná aj situácia, v ktorej sa hlavný hrdina ocitá. Budem rád, ak dokážu diváci po rokoch obidva filmy rozoznať, aj preto chcem, aby bol môj Reacher originál,“ vysvetľuje režisér.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu