Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Café Society

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

Najnovší, vtipný a častokrát aj dojímavý film Woodyho Allena Café Society berie diváka do plyšových hollywoodskych sídel, jagavých newyorských podnikov, priamo do centra škandálov, a tajomstiev najvyššej spoločnosti Hollywoodu a New Yorku 30-tych rokov minulého storočia.

Bobby (Jesse Eisenberg) pochádza z Bronxu. Žije so svojskými rodičmi a bratom Benom (Corey Stoll), ktorý ako čistokrvný amorálny gangster zastáva názor, že každý problém sa dá vyriešiť hrubou silou.

Bobbymu je jasné, že potrebuje zmeniť prostredie. Odlieta do Hollywoodu, kde začne pracovať ako poslíček pre strýčka Phila (Steve Carell), ktorý je dôležitým agentom filmových hviezd. Vstupuje do sveta opojných večierkov, plných celebrít, modeliek, playboyov, producentov a politikov.

Na prvý pohľad sa zamiluje do strýkovej asistentky Vonnie (Kristen Stewart). Ale Vonnie má vážny vzťah a Ben sa musí uspokojiť len s kamarátstvom. Nič netrvá večne, Vonnie sa s priateľom rozíde a veľmi rýchlo opätuje Benove city. Jeho ponuku na svadbu však odmietne.

Nešťastný Bobby sa vráti do New Yorku, kde začne pracovať s bratom Benom, ktorý si otvoril nočný klub. Z Bobbyho sa stáva veľmi schopný impresário a z klubu Les Tropiques jeden z najvyhľadávanejších v meste. Napriek tomu, že Bobby stále miluje Vonnie, zblíži sa s Veronikou (Blake Lively), okúzľujúcou ženou z vyššej spoločnosti. Svadba. Veronikine tehotenstvo. Benov život zdá sa byť šťastný. Ale len do večera, kedy do dverí Les Tropiques vstúpi Vonnie...

Woody Allen sa filmom Café Society ponoril do sveta Hollywoodskej smotánky gangsterského nočného života New Yorku 30-tych rokov minulého storočia. Allenovo scenáristické i režisérske umenie doplňuje hviezdna herecká zostava: Jesse Eisenberg (The Social Network, Podfukári), Kristen Stewart (Twilight sága), Steve Carell (Stávka na neistotu, Bláznivá, stratená láska), Blake Lively (New Yorku, milujem ťa!, Mesto) či Corey Stoll (Ant-Man, seriál Dom z kariet). 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu