Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ofajč, nadupaná akčná komédia prevoňaná trávou a strelným prachom, prichádza do kín

Film OFAJČ Zobraziť galériu (6)
Film OFAJČ (Zdroj: Foto PR)

Už 3. septembra bude mať v slovenských kinách premiéru film Ofajč. Akčná komédia vás vtiahne do sveta páriku flegmatikov, žijúcich si svoj bezstarostný život, ktorý si spríjemňujú pofajčievaním jointov.

V malom mestečku, je najväčšou výzvou ísť vybaľovať tovar do miestneho supermarket, alebo zohnať kvalitný „matroš“. Táto idylka však skončí dňom, kedy sa u Mika objavia neznámi agenti americkej vlády, ktorí ho chcú zlikvidovať. Mike náhle zistí, že je spiacim agentom, s nadštandardnými bojovými schopnosťami, bohužiaľ k jeho smole, určeným k likvidácii. A boj o holý život začína!

Parťákom pri hre o prežitie sa mu stáva priateľka Phoebe, ktorú si zahrala Kristen Stewart. Sladká Bella sa tak rázom premenila v crazy girl s oranžovou hlavou. Hlavnú úlohu nič neriešiaceho „huliča“ Mika, stvárnil Jesse Eisenberg, ktorý získal nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe za stvárnenie postavy zakladateľa sociálnej siete vo filme THE SOCIAL NETWORK.

Brilantné herecké obsadenie a spojenie žánrov ako je komédia, akcia a romantika, to všetko ponúka filmová novinka Ofajč.

Film od režiséra Projektu X sľubuje smršť vtipu a divoké akčné scény už 3.septembra v slovenských kinách.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu