Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VYKOĽAJENÁ - Sex na jednu noc alebo láska?

Vykoľajená Zobraziť galériu (12)
Vykoľajená (Zdroj: Barracuda movie)

Monogamia nefunguje. Čo sa stane keď vám tuto myšlienku vštepí váš otec v záchvate rozvodového šialenstva? To vám ukáže tak trochu netradičná romantická komédia VYKOĽAJENÁ s netypickou hlavnou hrdinkou Amy. Život modernej ženy, ktorá si robí čo chce vám priblíži režisér Judd Apatow, tvorca Kopačiek, Nabúchanej či Dámskej jazdy.

Život sa s Amy (Amy Schumer) dosť mazná. Má výbornú prácu v lifestylovom časopise, skvelé kamarátky, útulný byt a peknú zostavu milencov, ktorí od nej nič okrem príležitostného sexu nechcú. Keď občas započuje tikať biologické hodiny, navštívi svoju sestru, alebo svojho cynického otca a tikanie hneď ustane. Amy by takto spokojne  žila až do prechodu, keby nemusela napísať rozhovor s veľmi úspešným športovým doktorom Aaronom (Bill Hader). Ako správna novinárka sa rozhodne spoznať objekt svojho záujmu dôkladne a tak sa sním vyspí. Úplne nezáväzne. Lenže tento doktor je z trochu iný ako jej príležitostní milenci a chcel by s ňou sex záväzne opakovať. Amy neskutočne vydesí, že by sa mala viazať. Rozhodne sa utiecť, ale skoro si uvedomí, že sa jej už životom nechce bežať osamote.

Režisér, producent a scenárista Judd Apatow je známy ako tvorca originálnych a nemilosrdných komédii, ktoré mu pomáha písať sám život. Originálna a nemilosrdná je i Amy Schumer, čím ďalej žiarivejšia hviezda na americkom komediálnom nebi, ktorá k Vykoľajenej napísala scenár. ,,Takú koncentráciu humoru som v žiadnom inom scenári nevidel. A že som ich za tie roky prečítal. To dievča je génius a každý ju musí milovať,“ hovorí Judd Apatow. Teraz sa zamilujú aj slovenskí diváci.

VYKOĽAJENÁ ŠTARTUJE V KINÁCH 6.AUGUSTA.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu