Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zostaň so mnou - emóciami nabitý príbeh o úžasnej sile lásky

Zobraziť galériu (7)

Knihy americkej spisovateľky Gayle Formanovej sa tešia obrovskej popularite čitateľov a najmä čitateliek, a preto bolo len otázkou času, kedy sa niektorého z nich ujmú aj filmári.

Príbeh ZOSTAŇ SO MNOU, ktorý už bol preložený po celom svete do 30 jazykov,  po prvom prečítaní okamžite zaujal nielen režiséra R.J.Cutlera, ale aj predstaviteľku hlavnej úlohy Chloë Grace Moretzovú. Obom učaroval autorkin štýl rozprávania a jej dokonalé poznanie vnútorného sveta mladých ľudí, ktorý po prvýkrát intenzívne prežívajú rôzne podoby lásky. 

“Milujem celý tento projekt,” hovorí mladá herečka.  “Myslím, že R.J. Cutler je skvelý režisér a Gayle Forman fantasticky píše. Rada točím filmy pre teenagerov, na ktoré môžu ísť moji kamaráti aj ich mamy.“  Keď sa po prvýkrát zamilujete, je to niečo úplne nové, cítite ako vaše srdce pre toho človek bije všade na svete,” pokračuje. “Gayle to vo svojej knihe krásne popisuje a zároveň poukazuje na to, ako vás láska môže posilniť, ale aj oslabiť, najmä vtedy, keď sa stane nejaká tragédia. ” 

Režisér dodáva, “Bez ohľadu na to, či ste knihu čítali, ZOSTAŇ SO MNOU je príbeh o láske, ktorý vás prevedie cestou emócií a ukáže, že rozhodnutia, ktoré robíme v mene lásky, môžu zmeniť všetko. ”

Šestnásťročná Mia má všetko, o čom kedy snívala – skvelú rodinu, milujúceho priateľa a práve ju prijali na prestížnu hudobnú školu.  Lenže práve tento fakt ju postaví pred závažnú dilemu – odíde ďaleko od všetkých, ktorých má rada a dá prednosť hudobnej kariére? Môže sa práve zamilované dievča vzdať svojej lásky? Mia však túto dilemu nevyrieši – osud ju totiž postaví pred omnoho zložitejšie rozhodnutie. Jeden zasnežený deň sa a jeden nešťastný okamih jej prevrátia život naruby. Zrazu vidí samu seba ležať na nemocničnej posteli a spočiatku ničomu nerozumie. Až keď uvidí Adama, ako ju prosí, aby zostala, pochopí, že teraz sa musí rozhodnúť nielen o tom, aká bude jej budúcnosť, ale či vôbec nastane.

Film ZOSTAŇ SO MNOU prichádza na plátna kín 18. septembra.

 -reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu