Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Augustové filmové novinky na BLU-RAY a DVD

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Bontonfilm)

Aj v druhej polovici prázdnin Vám spoločnosť Bontonfilm prináša niekoľko filmových tipov, ako si spríjemniť čakanie, keď sa nám nad hlavami preháňajú búrky, ktorých nádielka je toto leto mimoriadne štedrá. Naše tipy, ako inak, majú formu DVD a sú pestrým kokteilom žánrových ingrediencií, v ktorom nechýba akcia, láska, napätie, humor, pohľad do budúcnosti a dráma životných osudov. Do pozornosti vám dávame tieto TOP novinky:

NEED FOR SPEED – Aaron Paul to dáva vo filme Need for Speed ako Tobey, automechanik a milovník rýchlej jazdy, ktorý sa v snahe zachrániť svoj dielňu pred krachom dá dokopy s bohatým a arogantným ex-závodníkom série NASCAR Dinom Brewsterom (Dominic Cooper). Avšak vo chvíli, keď sa blýska na lepšie časy, všetky plány prekazí katastrofa pri jednom zo závodov a hlavne podraz nového parťáka. Keď sa Tobey po dvoch rokoch vracia z väzenia, rýchlosť má stále v krvi a spriada plán pomsty. Aby Dina porazil v nadchádzajúcom závode, o ktorom sa na nelegálnom okruhu hovorí ako o Super Bowle, musí najprv stihnúť štart. Čaká ho cesta cez celý kontinent a neželanú spoločnosť mu bude robiť polícia aj kopa nebezpečných závodníkov, ktorých naňho poslal „jeho kamarát" spoločne s vypísanou odmenou. Všetko je proti nemu, ale vo svete luxusných áut sa víťazom môže stať aj outsider.

VÁŠEŇ MEDZI RIADKAMI – Nelly (Felicity Jones) je šťastne vydatá matka a učiteľka, ktorú prenasleduje vlastná minulosť. V spomienkach vyvolaných výčitkami svedomia sa vracia späť v čase do doby, keď žila vo vzťahu s Charlesom Dickensom (Ralph Fiennes), s ktorým ju spájalo úžasné, ale krehké puto. Dickens, slávny, odmeraný a citovo vyprahnutý spisovateľ, sa do Nelly, ktorá pochádzala z hereckej rodiny, vášnivo zamiloval. Divadlo znamenalo pre Dickensa všetko. Bol skvelý amatérsky herec a svoje emócie dokázal na javisku vyjadriť oveľa lepšie ako v skutočnosti. Z Nelly sa stal objekt Dickensovej vášne, stala sa jeho múzou, ale za cenu, že navždy bude iba "pani Neviditeľnou".

TRANSCENDENCIA – Doktor Will Caster (Johnny Depp) je špičkovým odborníkom v oblasti umelej inteligencie, ktorý túži zostaviť stroj, ktorý dokáže sústrediť všetko kolektívne poznanie i vedomie ľudstva. Jeho kontroverzné experimenty ho urobili slávnym, ale zároveň sa stal aj cieľom odporcov tejto technológie, ktorí urobia všetko, aby ho zastavili. Pokusy zničiť Willa celý experiment neodvratne urýchlia a Will sa sám stane hlavným hrdinom procesu transcendencie. Jeho kolegovia, manželka Evelyn (Rebecca Hall) a najlepší priateľ Max Waters (Paul Bettany), si nekladú otázku, či je to možné, ale či je to správne. Ich najhoršie obavy sa stávajú skutočnosťou, keď sa Willova túžba po vedení zmení v snahu po neobmedzenej moci. Jediná vec sa zdá jasná. Možno neexistuje spôsob, ako ho zastaviť.

LÁSKA, SÚDRUH! – Romantická komédia odohrávajúca sa na pozadí studenej vojny. Elsa (Kati Outinen), klobučníčka stredného veku a jasnovidka má svoj ​​život úplne pod kontrolou - kým však muž, ktorého kedysi milovala a stratila, neprejde dverami jej obchodu s klobúkmi. Sme v Helsinkách roku 1962. Jan (Miroslav Etzler), český jazzový hudobník, je v meste kvôli vystúpeniu na "Medzinárodnom festivale mládeže a študentstva". Po viac ako dve desaťročia Elsa verila, že tento muž je mŕtvy... Spočiatku si chce Elsa od Jána udržať odstup. A najmä od festivalu, ktorý je pre ňu len ďalším pokusom svetových komunistov vymyť mozog dobrým, dôverčivým občanom západných krajín ako je Fínsko. Ján však je vytrvalý, presvedčivý a okúzľujúci. Keď Elsa nakoniec prekoná svoj ​​strach z lásky a záväzkov, uvedomí si, že ak spolu chcú stráviť viac, než len sedem dní festivalu, existuje iba jedno riešenie ... 

MUŽI V RINGU – Boxerský veterán Sailor O'Connor (Dominic Purcell) z ringu nikdy neodchádzal porazený. Tragédia, ktorá zasiahla do jeho života, ho ale úplne zlomila. Keď sa mu po dlhej dobe naskytne príležitosť znovu sa stretnúť v boxerskom zápase, ide do toho. Jeho protivník je mladší a rýchlejší. To ale Sailora, ktorého podporuje jeho starý tím (Michael Ironside a James Caan), v žiadnom prípade neodradí. Aby v brutálnom zápase plnom krvi obstál a silného súpera porazil, bude musieť najprv premôcť démonov vo svojej vlastnej hlave. Vo vedľajších úlohách filmu sa predstavujú Louis Gossett Jr, Kim Coates, Famke Janssen a špeciálny hosť Freddie Roach.

 

Informácie o všetkých DVD, Blu-ray a filmových novinkách nájdete na www.bontonfilm.sk.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu