Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

MUTANTKA MYSTIQUE NA PREMIÉRE X-MEN: BUDÚCA MINULOSŤ

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Barracuda)

BRATISLAVA - Na včerajšej slávnostnej premiére najočakávanejšieho pokračovania sci-fi ságy X-Men: Budúca minulosť hostí vítala mutantka Mystique. Mnohí prítomní sa tak na chvíľu stali súčasťou X-Menov.

Premiéru si nenechali ujsť známe tváre šoubiznisu ako Bruno, Andrej Bičan, Karin Hajdu, Martin Madej, Boris Pršo a Thomas Puskailer s manželkou.

Premiéru moderoval Andrej Bičan, ktorý Mystique uviedol do kinosály a pri tejto príležitosti overil jej „pravosť“.

O filme:

Zmutovaným hrdinom X-Men hrozí definitívny zánik. Ich rasa bola vždy na pokraji vyhynutia, ale teraz je táto hrozba reálnejšia ako kedykoľvek predtým. Jediná cesta k spaseniu vedie cez minulosť na úplný začiatok reťazca udalostí, ktoré nastávajúce nebezpečenstvo vyvolali. K bytostiam s výnimočnými schopnosťami sa vracia režisér Bryan Singer, strojca ich mimoriadneho úspechu. Spolu s ním vo filme prichádza aj najviac mutantov v histórii ságy.

Vďaka tomu, že sa film odohráva v dvoch časových rovinách objavia sa v ňom hneď dve podoby vodcu „dobrých“ X-Men profesora Xaviera (PatrickStewart, JamesMcAvoy) a jeho protivníka Magneta (Ian McKellen, Michael Fassbender). Len Wolverine (Hugh Jackman) ostáva stále rovnaký vďaka svojej schopnosti nestarnúť a bleskurýchle sa uzdravovať. Preto práve on dostane zdanlivo šialenú úlohu  vrátiť sa v čase a zabrániť tomu, aby sa z bývalých priateľov stali nepriatelia na život a na smrť. Jedine spoločne totiž môžu v budúcnosti čeliť sile, ktorá prevýši aj ich unikátne schopnosti.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu