Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

KOBYLKY I

(Zdroj: continental)

BRATISLAVA – KOBYLKY I doskáču do kín už v utorok 24. septembra! V tento deň ich budú môcť vidieť diváci v kinách CINEMAX v rámci sekcie Artmax filmy mestách Banská Bystrica, Košice, Nitra, Poprad, Prešov, Trenčín, Trnava a Žilina a v bratislavskom kine Lumiére, kde sa pri uvedení o 17,30 predstavia aj tvorcovia jednotlivých filmov.

Premietacie časy v kinách CINEMAX nájdete tu: http://cine-max.sk/490/akcie/kobylky-i---drave-slovenske-artmax-filmy

Cieľom projektu KOBYLKY je predstaviť študentské filmy spôsobom, aký tu ešte nebol. Od septembra 2013 do júna 2014 bude distribučná spoločnosť Continental film uvádzať cca 90 minútové bloky krátkych študentských filmov rôznych žánrov v kinách CINEMAX v sekcii Artmax filmy a v bratislavskom kine Lumiére. Mnohé z týchto projekcií budú obohatené o účasť tvorcov, s ktorými budú mať diváci jedinečnú príležitosť sa po premietaní porozprávať.

Projekt vznikol z iniciatívy VŠMU, distribučnej spoločnosti Continental film a kín CINEMAX a za cieľ si kladie postupne predstavovať návštevníkom kín úspešnú študentskú tvorbu. Študentské filmy sa prostredníctvom tohto projektu po prvý krát predstavia verejnosti v priestore, v ktorom budú začlenené medzi filmy vytvorené profesionálmi a zároveň budú sledované divákmi, ktorí si takto dokážu vytvoriť vzťah k tvorbe mladých režisérov. Projekt by mal viesť k celkovému nárastu povedomia o slovenskom filme a následne jeho vyššej návštevnosti.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu