Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Suríniová: Prišla o milión, zostali jej iba hviezdne maniere

Michaela Suríniová Zobraziť galériu (21)
Michaela Suríniová

BRATISLAVA - Zúrila od zlosti! Neúspešná finalistka súťaže Dievča za milión Michaela Suríniová (20) prišla o milión a takmer aj o nervy. Prekazila aj spoločné reklamné fotografovanie finalistiek reality show Dievča za milión. "Nebudete ma fotiť," nasrdene cedila cez zuby, keď utekala pred objektívom fotografky Nového Času.

Toto sa nemalo stať! Michaela Suríniová cítila, že to má na dosah! Do poslednej chvíle videla, že od zmluvy na pekný balík peňazí je vzdialená iba na niekoľko krokov. Snažila sa ako mohla, zvládala záverečné disciplíny na jednotku, no hlasovanie divákov všetko ukončilo. Bolo viac v prospech jej rivalky Karin Olasovej (28). Suríniovej žiarivý sen sa po ťažkom boji rozplynul ako bublina vo chvíli, keď sa ho už-už dotýkala.

Chvíľami sa nedokázala ovládnuť a mimo objektívov kamier prepadla hysterickému správaniu. Spoločné fotografovanie finálovej desiatky dievčat dokonca prekazila útekom. Len čo sa tam ukázala fotografka Nového Času, Suríniová ozlomkrky upaľovala preč. "Pre vás nie," penila od zlosti.

Červenovlasú Pezinčanku pravdepodobne vykoľajila anketa čitateľov denníka Nový Čas, ktorí vyjadrili jednoznačnú podporu jej súperke Karin Olasovej. ,,Som prekvapená. Toto nie je správanie hodné dámy," začudovane povedala Michaelina kamarátka.

Z nečakanej prehry zostali v šoku aj Suríniovej rodina a jej priateľ Jaroslav Žvásta (22). S rovnakou vervou ako sklamaná superfinalistka sa bránili spoločným fotografiám. Michaela si však nemusí zúfať. Generálny riaditeľ TV JOJ Milan Kňažko chce totiž zamestnať väčšinu finálovej desiatky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu