Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Olasová a Suríniová sú na nože!

Karin Olasová a Michaela Suríniová Zobraziť galériu (9)
Karin Olasová a Michaela Suríniová

BRATISLAVA - Koniec pretvárkam! Dve najlepšie kamarátky a finalistky súťaže Dievča za milión Michaela Suríniová (20) a Karin Olasová (28) sa pohádali. Len niekoľko hodín po tom, ako červenovlasá Pezinčanka vyčítala svojej rivalke, že jej nadržiava porota, sa medzi súťažiacimi rozpútala neľútostná vojna. Čo všetko sú dievčatá ochotné urobiť kvôli miliónu?

Začalo sa to závisťou a skončilo hádkou. Michaela nezniesla úspech konkurentky, ktorá hviezdila počas finálových prenosov. Obľúbená herečka si s disciplínami poradila doslova ľavou zadnou, zatiaľ čo bývalá novinárka bojovala z posledných síl, aby aspoň na chvíľu zaujala prísnu porotu.

Generálny riaditeľ TV JOJ Milan Kňažko, herečka Zdena Studenková a tanečník Fredy Ayisi nešetrili chválou na adresu Karin. Závisť priviedla Michaelu k ráznemu rozhodnutiu. Novému Času včera potvrdila svoju domnienku, že porota nadŕža Olasovej! "Ona je miláčikom porotcov", precedila cez zuby.

Ale to nie je všetko. Michaela závidí svojej expriateľke aj kariéru a talent. "Je profesionálna herečka, a to je veľká výhoda. Okrem toho počas finále bude určite Karin lepšia, lebo vie spievať aj tancovať, na rozdiel odo mňa. Aj Jojka ju považuje za vhodnejšiu kandidátku na pozíciu moderátorky," neskrýva rozčarovanie z vývoja situácie rodáčka z Pezinka.

Karin Olasová len s ťažkým srdcom prijíma "podpásovky" od dievčaťa, ktorému vyradením Lucie Uličnej zabezpečila hladký postup do úplného finále. Takéto správanie muzikálová herečka nečakala. "Ak si niekto myslí, že ma porota protežuje, tak sa mýli. Pristupujem k daným disciplínam svedomito a nemám žiadne výhody," dušuje sa Olasová.

Veľký súboj dvoch kandidátok na titul Dievča za milión sa na televíznych obrazovkách odohrá v sobotu večer. Už teraz je však jasné, že Olasová vstupuje do rozhodujúceho kola s výrazom neohrozenej hráčky - so vztýčenou hlavou, pričom jej súperka Suríniová evidentne stráca nervy i pevnú pôdu pod nohami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu