Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mestské letné kúpalisko v Maláckach

Zobraziť galériu (11)

MALACKY - Osvieženie počas horúcich dní môžu obyvatelia Malaciek nájsť na malom mestskom kúpaliku s kapacitou 1200 ľudí. Pýšiť sa môže najmä svojou čistotou a vzhľadom k svojej veľkosti i viacerými možnosťami na aktívny oddych Chýba mu však väčšie parkovisko. To súčasné je hlavne počas vyššej návštevnosti nepostačujúce a môže nastať problém s parkovaním..

Areál kúpaliska tvoria dva bazény - 50 metrový plavecký a detský vo forme elipsy. Teplota vody v oboch dosahuje teplotu 25 až 26 stupňov. Napúšťané sú vodou z vlastnej studne a jej čistotu si pochvaľuje nejeden návštevník. Plavecký bazén má tobogán a dve detské šmýkalky. Hodil by sa tu však určite ešte jeden väčší tobogán pre dospelých. O bezpečnosť sa počas celého dňa starajú až traja plavčíci, čo je vzhľadom na veľkosť kúpaliska viac než dostačujúce. Kúpalisko má i vlastné šatne s možnosťou odloženia vecí do samostetných skriniek a osprchovania sa. Sociálne zariadenia sú čisté, aj keď pri pohľade na nich je jasné, že by potrebovali zrenovovať. Tí, čo sa na kúpalisko vyberú na bicyklom, nemajú problém s jeho odložením na vyhradenom mieste pri pokladni.

Ubytovanie


Vhodné ubytovanie v Malackách možno nájsť v novom penzióne Zuzana, vzdialeného od kúpaliska približne dva kilometre. Noc vyjde na 200 korún, v prípade, že by ste zostali viac ako 4 dni, zaplatíte za jednu noc len 155 Sk. Pre náročnejších je tu i dvojhviezdičkový hotel Atrium, kde však treba rátať približne s tisíckou za noc aj s raňajkami.

Strava


Najesť sa možno v dvoch bufetov, ktoré sú však hlavne v popoludňajších hodinách dosť preťažené. Za prijateľné ceny si tu môžete dať na terase či v reštauračnej časti nielen tradičné jednohupky a minútky ako vyprážaný rezeň či syr, ale aj teplé varené jedlá a polievky. Rodičov s deťmi potešia sladkosti a dostatočná ponuka nánukov.

Športové aktivity


Napriek svojej veľkosti poskytuje kúpalisko viacero možností na aktívny oddych.. Bezplatne si tu možno zahrať. plážový volejbal, za poplatok stolný tenis . Deväťjamkové ihrisko umožňuje zábavu s minigolfom. Za palice zaplatíte hodinový poplatok. Deti majú k dispozícii niekoľko preliezok v blízkosti udržiavaného trávnika, čo dovoľuje rodičom pokojne oddychovať a mať svojich potomkov pod dohľadom.

PLUSY


- čistota vody a celého areálu
- traja plavčíci počas celého dňa
- vzhľadom na veľkosť kúpaliska možnosť športového vyžitia
- výška vstupného

MÍNUSY


- bezpaltné ale malé parkovisko
- v čase vyťaženie, málo bufetov

Vstupné

Deti 3 roky zdarma
Deti 4 až 15 rokov 20 Sk
Dospelí 40 Sk
dôchodcovia, vojaci ZŤP, študenti 30 Sk
po 15.00 hod.
Deti 4 až 15 rokov 15 Sk
Dospelí 30 Sk
dôchodcovia, vojaci ZŤP, študenti 20 Sk
permanetky
sezónna dospelí 1 000 Sk
Deti 4 až 15 rokov 400 Sk
dôchodcovia, vojaci ZŤP, študenti 700 Sk


Jedlá a nápoje

Pivo 0,5 l 25 Sk
Kofola 0,5 l 15 Sk
Káva 15 Sk
Čaj 10 Sk
langoš 25 Sk
hot-dog 15 Sk
hranolčeky 150 g 15 Sk
klobáska 22 Sk
cigánska pečienka 49 Sk
menu napr. kotlíkový guláš, kuracie soté 89 Sk
paradajková polievka 21 Sk


Športové potreby

minigolf 1 palica /hod 30 Sk
stolný tennis 30 min. 30 Sk
dve plážové a volejbalové ihriská zdarma


Služby

poskytnutie skrinky 15 Sk
záloha na kľúč 50 Sk
vypožičanie slnečníka 50 Sk
vypožičanie lehátka 60 Sk




Pozri, kde je Mestské kúpalisko v Malackách >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu