Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Termálny areál Wellness v Santovke

Moderné stvárnenie majú i sprchy. Zobraziť galériu (3)
Moderné stvárnenie majú i sprchy.

SANTOVKA - Dovolenková inšpekcia Nového Času preverila ďalšie letné stredisko. Ak máte radi termálne kúpaliská, popri plávaní by ste privítali masáž lávovými kameňmi, či si odpočinuli v sedacom bazéne, je pre vás novozrekonštruovaný areál Wellness v Santovke tým pravým. Športovci už budú nadšení menej, chýbajú totiž ihriská na aktívnejší oddych.

Areál kúpaliska s kapacitou 3 000 ľudí je upravený a tvorí ho niekoľko bazénov. Najväčší plavecký má 50 m, rodinný a detský približne po 20 metroch. Okrem toho sú k dispozícii 4 sedacie nádrže a krytý bazén, ktorý je prístupný celoročne. Lákadlom strediska v Santovke je voda. Termálny prameň s teplotou 27 °C a vysokým obsahom vápnika neznesie chlór, a tak v bazénoch z hygienických dôvodov vymieňajú vodu každý deň. Kúpalisko je zamerané na relax a odpočinok, preto v ňom nehrá hlasná hudba.

Ubytovanie


Priamo v areáli ubytovanie nezoženiete. Hneď vedľa strediska je však pre menej náročných turistická ubytovňa s cenou od 240 korún na noc. V okolitých obciach Hokovce, Domadice sa nachádza niekoľko nových penziónov, z ktorých priamo na kúpalisko premáva kyvadlová doprava. Za jednu noc tu zaplatíte od 500 do 700 korún.

Strava


V občerstvení patrí Wellness Santovka podobne ako so sústavou bazénov k tomu najlepšiemu spomedzi slovenských kúpalísk. Nájdete tu 5 bufetov s nápojmi a klasickými rýchlovkami – langoš, zmrzlina, bagety. Nechýba ani priestranná reštaurácia s rýchlou obsluhou otvorená až do 21.00 hod. s teplými jedlami a polievkami za veľmi slušné ceny.

Športové aktivity


Jediným slabším miestom strediska je nedostatok športových ihrísk, čo čiastočne vyplýva zo zamerania objektu. Hlavnou náplňou je totiž relax. Takže športovci tu nenájdu ihrisko na plážový volejbal či tenisový kurt. Zahrať sa však dá petangue, stolný tenis a bedminton. Náradie vám požičajú. Na oddych sú pripravené masáže, solárium alebo jogové cvičenia.

Plusy:


- čistá, každý deň vymieňaná termálna voda
- zrekonštruovaný, čistý areál
- veľa možností na občerstvenie
- bohatá ponuka relaxačných služieb
- celoročná prevádzka

Mínusy:


- slabšie športové atrakcie

Vstupné

Dospelí 110 Sk
Deti do 12 r. 70 Sk
Dôchodcovia, vojaci 80 Sk
Rodičia + 3 deti 360 Sk
7-dňový lístok 680 Sk
Po 16. hod. 80 Sk
Ležadlo 30 Sk
Vaňové kúpele 40 Sk
Masáže 120 až 900 Sk

Stravovanie

Pivo 0,5 l 25 Sk
Kofola 0,5 l 20 Sk
Káva 22 Sk
Čaj 22 Sk
Langoš 18 Sk
Držková polievka 28 Sk
Plnená paprika 64 Sk
Bravčový rezeň 75 Sk
Vyprážaný karfiol 49 Sk
Hranolčeky, zemiačky 23 Sk

Športové potreby

Bedminton, stolný tenis, petanqu 30 Sk


Pozri, kde sa nachádza Termálny areál Wellness >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu