Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AquaCity v Poprade

Areál má kapacitu 6 000 osôb. Zobraziť galériu (6)
Areál má kapacitu 6 000 osôb.

Patríte medzi „dovolenkových gurmánov“? Radi si zaplatíte za nadštandardné služby a očakávate pohodu a všetky „letné vymoženosti“ pod jednou strechou? V AquaCity v Poprade nájdete takmer všetko. Niekoľko vonkajších a krytých bazénov, Mayskú pyramídu pre deti, tobogany, saunu a masáže - to sú atrakcie, ktoré tam čakajú práve na vás.

Areál AquaCity Poprad sa nachádza v centre Popradu. Nájdete tu vonkajšie bazény, kryté bazény, sauny s rôznymi inhalačnými vôňami a masáže. Vonkajší priestor zahŕňa sedem bazénov. Vo všetkých sú fontány a vírivky, ktoré majú masážne účinky. Pre deti je v areáli množstvo atrakcií, no najväčšia je mayská pyramída, ktorá je prepojená s tromi bazénmi a sú na nej šmýkačky a tobogan.

Ubytovanie

Novovybudovaný komplex má svoje výhody. V AquaCity nemáte problém s ubytovaním. V areáli je totiž hotel s 1- a 2-lôžkovými izbami s prístelkami, ale aj apartmány. Kapacita hotela je 104 lôžok. Ak ste ubytovaní v hoteli, máte vstup do areálu na všetky atrakcie zdarma.

Stravovanie


Množstvo vonkajších bufetov a vnútorných reštaurácií tvorí vyváženú ponuku. Nájdete tu bohatý jedálny lístok. Nápojový lístok ponúka tradičné osviežujúce chladené, ale aj teplé nápoje. Vodiči môžu ochutnať nealkoholické čapované pivo.

Športové aktivity


Okrem plávania v bazénoch vám AquaCity ponúka aj množstvo šmýkačiek pre deti. Na Mayskej pyramíde nájdete aj osemdesiatmetrový tobogan. Okrem toho máte možnosť požičať si za poplatok horské bicykle alebo futbalovú loptu či náčinie na minigolf.

Ceny ubytovania
Sezóna


1-lôžková izba 4 390 Sk/noc
2-lôžková izba 4 990 Sk/noc
Apartmán De Luxe 9 990 Sk/noc
Prístelka 1 890 Sk/noc

Stravovanie


Pivo 0,3 l 30 Sk
Pivo 0,5 l 45 Sk
Nealko pivo 0,3 l 35 Sk
Káva 30 Sk
Čaj 25 Sk
Hranolčeky 30 Sk
Zmrzlina 7 Sk
Palacinky 80 Sk


Ceny vstupu
Vonkajšie bazény
pracovné dni

Celodenný 450 Sk
Dospelí 200 Sk/hodina
Deti, študenti, Dôchodcovia, ZŤP 150 Sk/h
Večerné kúpanie 40 % zľavy

Ceny športových aktivít

tobogany a šmýkačky zdarma
futbal 200 Sk/h
horský bicykel 100 Sk/h


Pozri, kde je Aquacity v Poprade >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu