Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Letné kúpalisko v Sabinove

O bezpečnosť, čistotu v bazénoch a celom areáli sabinovského kúpaliska sa stará aj plavčík Roman (18). Zobraziť galériu (3)
O bezpečnosť, čistotu v bazénoch a celom areáli sabinovského kúpaliska sa stará aj plavčík Roman (18).

SABINOV - Máte radi priestranné areály stredísk a veľké bazény na plávanie? Tak nevynechajte letné kúpalisko v Sabinove. Čistá voda v bazénoch, dostatok priestoru na slnenie a dobrá poloha sú jeho najväčšími výhodami. Ubytovanie v areáli síce nedostanete, ale penzióny a hotely sú blízko.

Letné kúpalisko v Sabinove poteší príjemným a upraveným prostredím, dostatkom miesta pre každého a kobercovou úpravou brehov bazénov. V areáli sú tri bazény - plavecký, rekreačný a detský. Sociálne zariadenia sú v budove a nájdete tu aj sprchy s teplou vodou. Ak by ste prišli s deťmi, zahrajú sa na ihrisku s preliezkami a kolotočmi. Nájdete tu aj bufety a reštauračné zariadenie, kde máte možnosť grilovať. Športovci si aktívne oddýchnu pri plážovom volejbale.

Ubytovanie


Ak by ste chceli na sabinovskom kúpalisku stráviť viac dní, s ubytovaním nepočítajte. Nenájdete tu ani kemp, ani priestor na stanové mestečko. Kúpalisko má však výbornú polohu - je takmer v centre mesta, a preto si môžete ľahko rezervovať izby v neďalekých hoteloch alebo penziónoch.

Stravovanie


V areáli kúpaliska nájdete tri občerstvovacie zariadenia. V jednom z nich je dokonca možné grilovať či opekať. V ďalších dvoch dostanete už klasickú rýchlu „kúpaliskovú“ stravu ako hranolčeky alebo hotdog. Ak by ste si chceli dať teplé obedové menu, budete nútení vyjsť z areálu a najesť sa v najbližšej reštaurácii v centre mesta.

Športové aktivity


Okrem ihriska na plážový volejbal si môžete zahrať bedminton. Lopty a iné športové potreby, bohužiaľ, nedostanete. Je potrebné si priniesť vlastné. Kúpalisko je však v blízkosti tenisových kurtov, ktoré pod neho patria, takže športovci - ak sú na chvíľu ochotní opustiť areál kúpaliska - si môžu prísť na svoje.

PLUSY


- dobrá poloha kúpaliska (v centre mesta)
- zľavy na vstupné pre organizované skupiny
- dosť miesta na parkovanie

MÍNUSY


- málo športového vyžitia v rámci areálu
- chýba reštaurácia s teplým jedlom
- málo atrakcií pre deti

CENY ŠPORTOVÝCH AKTIVÍT

Tenis 50 Sk/hod.
Plážový volejbal a futbal zdarma (s vlastnou loptou)

CENA STRAVOVANIA

Pivo 0,3 l 15 Sk
Pivo 0,5 l 23 Sk
Kofola 0,3 l 15 Sk
Kofola 0,5 l 20 Sk
Káva 15 Sk
Čaj 12 Sk
Hranolčeky 25 Sk
Hotdog 20 Sk
Langoš 21 Sk
Nanuk 12 Sk

CENY VSTUPENIEK

Deti do 6 rokov ZDARMA
Deti od 6 do 15 rokov 25 Sk
Dôchodcovia 25 Sk
Dospelí 50 Sk
Organiz. skup. ZŠ 12 Sk/os.
Organiz. skup. SŠ 15 Sk/os.
Od 16.00 hod. 40 % zľavy



Pozri, kde je Letné kúpalisko Sabinov >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu