Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Akčný týždeň v Autokine Zlaté Piesky!

Autokino Zlaté Piesky
Autokino Zlaté Piesky

Jeden z mála obľúbených bezplatných projektov v Bratislave stále pokračuje. Autokino Zlaté piesky prináša svojim priaznivcom a divákom aj v mesiaci september špeciálny týždeň. Tentoraz sa organizátori rozhodli pre „ Akčný týždeň“.

Týždeň plný napínavých a akčných titulov si môžete vychutnať na veľkom premietacom plátne pred nákupným centrom Shopping Palace Zlaté Piesky už najbližší týždeň. Priaznivci autokina už poznajú pravidelné utorky, štvrtky a soboty plné zábavy, vzrušenia a napätia, ktoré sa štartuje vždy o 21:00.

Novinkou v Autokine Zlaté Piesky je „reprízová streda“, ktorá divákom opätovne ponúka možnosť vychutnať si zážitok z filmov, ktorých vysielanie muselo byť pre nepriaznivé počasie tento rok zrušené. Viac informácií sa dozviete na www.autokinozlatepiesky.sk.

Akčný týždeň odštartuje v utorok 21.9.2010 vynikajúci americký thriller Nepriateľ štátu. Náhodné stretnutie s bývalým spolužiakom urobí z úspešného washingtonského právnika Roberta Deana (Will Smith) nepriateľa štátu číslo jedna. Robert netuší, že mu spolužiak vložil do tašky s nakúpenými hračkami dôkaz o zavraždení kongresmana a hlavne nechápe prečo ho naháňajú špeciálny agenti NSA. V tejto zložitej situácií mu začne pomáhať bývalý agent Brill (Gene Hackman), ktorý sa s NSA nerozišiel v dobrom. Aké sú šance dvoch mužov proti najsilnejšej tajnej organizácii sveta?

Vo štvrtok 23.9. budú mať diváci možnosť zistiť, čo vlastne znamená „Déjá Vu“. Akčný príbeh vládneho agenta Douga Carlina (Denzel Washington), ktorý vyšetruje výbuch bomby na trajekte sa točí okolo tajomného pocitu deja-vu. V okamihu, keď si agent uvedomuje silu deja-vu, začne sa jeho pretek s časom o životy stoviek nevinných ľudí.

V sobotu 25.9. ukončí „Akčný týždeň“ v autokine, ako inak, najlepší akčný thriller posledných rokov z prostredia áut, 60 sekúnd. Bývalého najlepšieho zlodeja áut Randalla “Memphisa“ Rainesa (Nicolas Cage), zavedie rodinný osud späť k činnosti, ktorú si sľúbil, že už nikdy nebude robiť. Ak nemá jeho mladší brat zomrieť, musí Randell dokončiť náročnú úlohu jeho brata. So svojou starou partiou kamarátov v čele so Sarou (Angelina Jolie), by sa mu to určite podarilo, keby sa mu policajti neplietli do remesla. Je na čase pripútať sa a dupnúť poriadne na plyn.

Pred premietaním filmu 60 sekúnd budú mať diváci autokina možnosť naživo si pozrieť divoké americké autá, medzi ktorými nájdu aj preslávený Mustang Shelby GT500 alias Eleanor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu