Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muži z mafiánskeho podsvetia zoči voči neúprosnej prokurátorke a obávanému novinárovi. Diskusia, aká na Slovensku ešte nebola!

Muž považovaný za mafiánskeho bossa žilinského podsvetia František Salinger a Ivan Mego v akcii PR článok Zobraziť galériu (6)
Muž považovaný za mafiánskeho bossa žilinského podsvetia František Salinger a Ivan Mego v akcii (Zdroj: Archív Ivan Mego)

Vyhrážali sa mu smrťou, jeho články roky znepríjemňujú život členom mafiánskeho podsvetia. Niektorí z nich skončili vďaka jeho práci za mrežami. Ivan Mego alias „neriadená strela" je vždy tam, kde sa niečo deje. No a zatiaľ čo doteraz robili rozruch tí, ktorých naháňal, teraz je rozruch okolo neho samého.

Novinár totiž vyzval niekdajších členov slovenského podsvetia, aby sa jemu a žene, ktorá zasvätila život boju proti mafii – niekdajšej prokurátorke Eve Mišíkovej postavili zoči voči.

No a dvaja muži spájaní s mafiánskym podsvetím povedali „ÁNO".

Rozruch v podsvetí

Obávaný dlhoročný novinár Ivan Mego tak prichádza do Bratislavy s diskusnou talkshow - Nič len pravda: SLOVENSKÁ MAFIA.

Táto informácia okamžite spôsobila v rozruch prostredí. Obaja muži sa totiž rozhodili prehovoriť o pozadí a fungovaní mafiánskeho podsvetia na Slovensku. To všetko - otvorene bez cenzúry a konfrontovaní nie len samotným Megom, ale aj dlhoročnou prokurátorkou Evou Mišíkovou.

Celý rozruch sa točí okolo jediného dátumu a miesta.

Všetko sa to stane 7. mája 2024 v Edison Parku v Bratislave a lístky na túto diskusiu sú už v predaji na Predpredaj.sk

Ľuboš Ferus označovaný za nitrianskeho bossa
Zobraziť galériu (6)
Ľuboš Ferus označovaný za nitrianskeho bossa  (Zdroj: Archív Ivan Mego)
Róber Okoličány mafiánsky boss košického podsvetia odsúdený na doživotie pre vraždy
Zobraziť galériu (6)
Róber Okoličány mafiánsky boss košického podsvetia odsúdený na doživotie pre vraždy  (Zdroj: Archív Ivan Mego)

Kto sú muži spájaní s mafiánskym podsvetím

Prvý bol považovaný za bossa nitrianskeho podsvetia, druhý bol jedným z najbližších ľudí bossa všetkých bossov Mikuláša Černáka. Reč je o svojho času obávaných mužoch slovenského podsvetia Ľubošovi Ferusovi a Slavomírovi Surovom, ktorý bol svojmu bossovi k dispozícii 24 hodín denne.

Obaja sa v horúcich 90-tich rokoch stretli viac krát. Napríklad aj na legendami opradenej oslave 31. narodenín mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka v Banskej Bystrici. Jeden bol pozvaným hosťom, druhý stál v bielom obleku po boku bossa až do rána bieleho.

Áno, sú to práve títo muži, ktorí rozhodili postaviť zoči voči dlhoročnému novinárovi Ivanovi Megovi a dlhoročnej prokurátorke Eve Mišíkovej a bez cenzúry a otvorene hovoriť o krvavých udalostiach, ktoré do dnes mátajú Slovensko.

Mmuž označovaný za bossa popradského podsvetia Milan Raichel v rozhovore s Ivanom Megom
Zobraziť galériu (6)
Mmuž označovaný za bossa popradského podsvetia Milan Raichel v rozhovore s Ivanom Megom  (Zdroj: Archív Ivan Mego)

To okolo čoho je taký rozruch sú informácie, že obaja sa rozhodli otvorene porozprávať o veciach, o ktorých sa doteraz len šuškalo alebo vôbec nevedelo.

Rozruch tiež spôsobila aj informácia, že pri diskusii s Ľubošom Ferusom a Slavomírom Surovom môžu byť aj diváci, bežní ľudia z ľudu a položiť im otázky priamo na telo.

Tak ak ste čítali knihy o mafii, pozerali seriály o gangoch a podsvetí, stali ste sa  ste obeťou, boli inak konfrontovaní mafiou, alebo vás len zaujíma téma mafie, tak ste to práve vy, kto pre koho je táto diskusná talkshow o mafiánskom podsvetí určená.  

Jeden z najbližších ľudí bossa všetkých bossov Mikuláša Černáka Slavomír Surový
Zobraziť galériu (6)
Jeden z najbližších ľudí bossa všetkých bossov Mikuláša Černáka Slavomír Surový  (Zdroj: Archív Ivan Mego)

Teraz máte jedinečnú šancu byť pri tom a zažiť na vlastnej koži niečo čo Slovensko ešte nezažilo!  

Vstupenky na Predpredaj.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu