Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Richard Müller bude prvým hosťom v Adela show

Richard Müller Zobraziť galériu (2)
Richard Müller

V pondelok 6. septembra, v deň svojich 49-tych narodenín, bude Richard Müller prvým hosťom v nočnej televíznej talk show Adely Banášovej. Z jej rúk preberie aj multiplatinové ocenenie za predaj albumu Už.

Veľká platňa vyšla začiatkom mája tohto roku a do dnešného dňa sa z nej v Čechách a na Slovensku predalo viac ako 19-tisíc exemplárov. K titulnej skladbe Už nakrútil Richard exkluzívny videoklip, hitom sa stala aj pesnička Čo ťa bolí, aktuálnym singlom je pieseň Hluk.

Ani po letnej festivalovej sezóne Müller koncertovanie neobmedzí, od 27. septembra do 20. októbra ho čakajú štyri vystúpenia s ruským súborom Alexandrovcov, na december pripravuje vlastnú sériu koncertov v divadlách pod názvom Potichu tour 2010. Uvidia ju opäť Richardovi slovenskí aj českí fanúšikovia.

V októbri sa na trhu objaví nová kniha fotografií Richarda Müllera. Prvá nazvaná Amerika, ktorú vydal v roku 1997, získala prestížne ocenenie Najkrajšia kniha roka v Čechách aj na Slovensku. V novej knižke nájdu fanúšikovia 300 Richardových fotografií, ktoré aj spolu s kurátorkou Denisou Bogdalíkovou vyselektoval z pôvodných viac ako 8000 záberov. Pôjde o výber z uplynulých desiatich rokov Richardovho fotenia, bude to pohľad na svet Müllerovými očami.

Knižka ponesie názov Enter. Ako prví ju budú môcť vidieť návštevníci medzinárodného knižného veľtrhu vo Frankfurte nad Mohanom od 6. do 10. októbra 2010, na Slovensku ju pokrstí 31. októbra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu